Zvezdne steze 4: Chris Hemsworth se vrača kot George Kirk s Chrisom Pineom in Zacharyjem Quintom

Uvod

Trije mušketirji Bad Robot, Sky dance in Paramount Picture so javno izjavili, da se bo ameriška ekipa Enterprise vrnila na digitalne zaslone in pa tudi na velike zaslone za še eno avanturo v Star Trek 4. V prihajajočem delu Zvezdne steze , ki naj bi izšel leta 2023, lik kapitan James Tiberius Kirk (igra ga Chris Pine ) bo naletel na drugega lika, s katerim se nikoli ni imel priložnosti križati, a zapuščina tega človeka lovi njegove spomine, odkar pomni. Ta človek je njegov oče George Kirk (igra ga Chris Hemsworth ), ki se je v filmu Zvezdne steze pojavil že leta 2009 in se bo znova vrnil v franšizi kot George Kirk.

Igralci in ekipa za prihajajoče Zvezdne steze 4

Razen tega, preostala igralska zasedba, ki vključuje Zoe Saldana , Simon Pegg , Zachary Quinto , Karl Urban , in John Cho pričakujejo, da bodo ponovili svoje prejšnje vloge. Scenarist za to prihajajoče nadaljevanje Zvezdnih stez bosta Patrick McKay in J.D. Payne. Producenta bosta Lindsey Weber in J.J. Abrams (Bad Robot Production) in izvršna producenta bosta Dana Goldberg in David Ellison (Skydance).Prvi film Paramounta, Star Trek (izdan leta 2009) je bil oživljen na podlagi franšize Star Trek, ki jo je razvil Gene Roddenberry. Film je v tem letu po vsem svetu naredil posel v vrednosti 380 milijonov USD. Drugi del Star Trek into Darkness je izšel maja 2013 in je po vsem svetu zaslužil 460 milijonov USD. Tretji del franšize Star Trek Beyond, ki ga je ustvaril Justin Lin, Star Trek onkraj, je bil na velikih zaslonih izdan 22.ndjulija 2016.

Se bo Chris Hemsworth vrnil v Zvezdne steze 4?

Trenutno Chris Hemsworth igra svojo vlogo v filmu Thor: Love and Thunder s Tesso Thompson, Christianom Baleom in Chrisom Prattom ter v nekaterih drugih filmih zaporedoma. Zastopata ga CAA in ROAR. Glavni producent Paramount je zelo jasno izrazil svojo namero, da režiserja prejšnjega filma Justina Lina ne bodo dodali v ekipo prihajajoče Zvezdne steze 4 in ga bo zamenjal Noah Hawley. Predviden datum izdaje četrtega dela je 9thjunija 2023.

Prvi del te nove franšize Zvezdne steze, Zvezdne steze iz leta 2009, je bila dejanska odskočna deska za Chrisa Hemswortha v prihodnjem prvencu v franšizi Star Trek. Prej je bil splošno znan po svoji vlogi Kim Hyde v avstralski TV-seriji z naslovom 'Home and Away'. Toda po drugi strani, ko se lik Chris Hemsworth ponavlja, George Kirk umre v prvem delu (na začetku prvi del), ne moremo z gotovostjo povedati, kako se bo pojavil kot oče kapitana Kirka in kako se bosta ponovno združila. Prav tako ne morete vedeti, kako bo smrt Antona Yelchina prilagojena v prihodnjem nadaljevanju.