Zmenek za poroko Harryja Stylesa z Olivijo Wilde, ki ga zapre, ko ga predstavi svoji materi in otrokom

Olivia Wilde in Harry Styles dva sta začela hoditi drug z drugim decembra 2020 in odkar sta preživela čas drug z drugim in zelo globoko zaljubljena, poročila pa kažejo, da bi lahko bila pripravljena na naslednjo raven. Ker sta se začela predstavljati svojim družinskim članom, kaže, da je to resno in da sta drug z drugim zelo resna.

Medtem ko je Olivia predstavila Harryjeve stile svojim otrokom, sinu Otisu (7) in hčerki Daisy (5), ki ju deli s svojim bivšim Jason Sudeikis in tudi Olivia začenja spoznavati Harryjevo mamo. Toda trenutno sta oba zelo zaposlena s svojimi urniki in medtem ko je Harry Styles zaposlen na turneji, Olivia Wilde pa je zaposlena z režijo svojega naslednjega filma, ki bo vključeval Brad Pitt in Margot Robbie .Čeprav Olivia Wilde in Harry uradno nista povedala ničesar o svojih poročnih načrtih, se zdi, da bi se trenutna bližina lahko zgodila leta 2022, vendar morajo oboževalci na to le počakati. Medtem ko so nekateri oboževalci Harryja Stylesa zlomljeni zaradi govoric, da bi se lahko poročil in vse to bo le čas povedal o tem.

Trenutno se oba zbereta v družinski hiši, saj želita skupaj preživeti božične praznike in skupaj preživeti praznike in novo leto ter si želita, da bi se njune družine bolje spoznale. Več novic o tem vam bomo povedali, ko bomo imeli novice o razvoju odnosov.