Zakaj 2. sezona Loki ni bila med oddajami objavljena na dan Disney+?

Medtem ko je Marvel napovedal veliko serij, ki bodo na voljo v naslednjih 6 mesecih. Oboževalci so ostali razočarani, ko ni bila omenjena 2. sezona Loki, zato smo se spraševali, zakaj je ni bilo. zato je tukaj popoln vodnik, ki ga lahko spremljate in spoznate, zakaj ga ni bilo.

Najprej si oglejmo vse serije, ki jih bo izdal Marvel.

Preberite tudi:She-Hulk Footage draži Pametnega Hulka in Tatiano Maslany kot Jennifer WaltersPrav tako lahko vidimo številne različice drugih Lokij in kaj je vsak Loki šel v svojem življenju in da obstaja Loki, ki je nemočen.

Tako je tudi ločen od Sylvie, ker imata drugačne ideje o ubijanju tistega, ki ostane.

To je konec zgodbe. Toda ali je tako?

Zaradi načina, kako se je zgodba končala, bi lahko kdorkoli napovedal, da bo 2. ali 3. sezona Loki celo.

Medtem ko so nekateri ljudje od Toma Hiddlestona slišali, da dela 10 do 12 epizod Lokija. Toda sezona 1 Loki je bila sestavljena iz 6 epizod, tako da jih bo več.

Tudi Tom Hiddleston je dejal, da tudi o projektu ne more povedati veliko, vendar je zagotovo navdušen, da se bo to zgodilo.

Čeprav je vse to tam, predlagamo, da ohranite zaznamek tega zavihka, da bo posodobljen z vedno več prihodnjimi puščanji in podrobnostmi o tem, kdaj bi lahko izšla seja Loki 2.

Medtem ko se bo 2. sezona Loki začela proizvajati januarja 2022, pričakujemo pa lahko, da bo izšla do začetka leta 2023.

To je vse za to.

Do takrat pa uživajte v deljenju in gledanju serije, ki ste jo do sedaj zamudili.