Yellowstone igralec Cole Hauser je verjetno izdal nekaj podrobnosti pred začetkom 4. sezone

Ko se je v nedeljo zvečer končala tretja sezona Yellowstonea, je gledalcem ostalo veliko neodgovorjenih vprašanj.

Več likov je bilo v resni nevarnosti in na robu smrti, zaradi česar so nekateri oboževalci iskali odgovore po internetu.

Bili so radovedni, ali se bo John Dutton vrnil za 4. sezono. Yellowstone, sezona 3, 10. epizoda vsebuje spojlerje.finale lanske poletne sezone, na Yellowstonu nihče ni zdrav

Tretja sezona se je končala z gledalci, ki so razmišljali o najslabšem za prihodnost družine Dutton.

Vsi trije Duttoni so bili tarča v nekaj minutah: orožniki so vdrli v Kayceovo (Luke Grimes) pisarno, bomba je eksplodirala v Bethini (Kelly Reilly) pisarni, John (Kevin Costner) pa je ostal boriti ob cesti po streljanju mimo vožnje.

Kljub temu, da še vedno ni znano, kdo je organiziral napade, so Jamiejeve možnosti trenutno naložene proti njemu (Wes Bentley).

Jamiejev biološki oče mu je tik pred napadi naročil, naj 'ubije kralja', nato pa je rekel Ripu (Cole Hauser), naj ga nikoli več ne pokliče.

Čeprav je Jamie očitna možnost, oboževalci ne izključujejo družbe Market Equities in Thomasa Rainwaterja (Gil Birmingham), ki sta oba poskušala prevzeti zemljo Duttonovih od začetka šova.

21. junija bo premiera tretje sezone 'Yellowstone'. HL se je s Coleom Hauserjem pogovarjal o prihodnosti Ripa in Beth, kako se 3. sezona razlikuje od prejšnjih sezon in še več.

Najbolj znana poletna predstava se vrača. Vložki za Johna Duttona, njegovo družino in tiste na ranču so se v drugi sezoni Yellowstone dvignili na nove višine.

Tretja sezona se bo nadaljevala po dramatičnem in privlačnem finalu 2. sezone, v katerem je bil Tate Dutton rešen, John pa je Leejevo hišo predal Ripu Wheelerju, s čimer je dobil stalni in legitimen položaj v družini Dutton.

Vložki so višji kot kdaj koli prej, kar pomeni, da se bo sezona 4 začela s pokom.

'Po tem so vsi v Montani v nevarnosti,' se je pošalil Cole za Deadline, potem ko je ugibal, da bi lahko prvo epizodo sezone poimenovali 'Wrath of Rip.'

Kelly Reilly je po drugi strani ostala tiho glede Bethinih prihodnjih načrtov (če bo v 4. sezoni v enem kosu, seveda).

Dejala je, da bo prihajajoča sezona še 'najbolj zadovoljiva', zato vzemite to, kot želite.

Poleg tega sta Cole in Kelly razkrila, da se romanca Ripa in Beth šele začenja.

'Počasi nam je opekel in potrebovali smo štiri leta, da smo drug drugega raziskali, kako ljudje in kako jim bije srce,' je dejal Cole.

Kelly je pazila, da ni izdala preveč, vendar je omenila, da Rip 'zagotavlja določeno stopnjo zdravljenja za Beth', kar, priznajmo, je nekaj, kar Beth trenutno resnično potrebuje.

»Rip jo ljubi brezpogojno in v tem okolju se začne počutiti sproščeno. Tako čudovito je videti, kako ti zlomljeni liki drug v drugem najdejo tolažbo,« je nadaljevala.

Spojlerji 'Yellowstone', 3. sezona, 7. epizoda, 'The Beating'.

Ta sezona 'Yellowstone' ima veliko več romantike kot katera koli druga sezona uspešnice zahodne oddaje na Paramount Network.

Znana po predstavitvi zapletenih odnosov nekaj izbranih likov, kot sta Kayce Dutton (Luke Grimes) in Monica Dutton (Kelsey Asbille) ter Rip Wheeler (Cole Hauser) in Beth Dutton (Kelly Reilly), oddaja poteka počasi, sproščeno. , in enostavno to sezono z nekaj novimi predstavitvami.

Oznakevsi v nevarnosti sezona 3 Yellowstone