Will Smith je JEZEN na Jadena Smitha, ker JE GEJ in ZMANJKANJA s Tylerjem Stvarnikom

Jaden Smith je sin igralca Will Smith in Jada Pinkett . V javnosti je znan tudi kot Karate Kid zvezda. Ko je igral vlogo z Jackie Chan v filmu Karate Kid. Pred kratkim na podelitvi nagrad, ko je bil Jaden Smith na odru, je to vsem povedal Tyler ustvarjalec je njegov prekleti fant in Tyler ki je bil tudi prisoten na dogodku, se je le smejal, ko je to rekel Jaden Smith.

Zdaj po podelitvi nagrad je Jaden Smith na Twitterju tvitnil o tem, da nikomur ne boš povedal, zato sem vsem povedal, da si moj fant, Tyler, ustvarjalec, pa se je na to odzval z besedami: 'Ti nori jebeni ni**a .”Istega leta je tvitnil: 'POSkušal sem priti ven iz preklete omare KOT ŠTIRI DNI PRED ŠTIRIMI DNI IN NOBENEGA NI ZBRILO HAHAHHAHAHA.'

Tylor Ustvarjalec in Jaden Smith sta že dolgo prijatelja drug z drugim in mnogi oboževalci verjamejo, da je nekaj med njima, a še nista pripravljena govoriti o tem, medtem ko je Jaden Smith nekdo, ki bo sčasoma najprej povedal, kako počne stvari. Tudi Jaden Smith in Tyler sta si dovolj blizu, da ga človek narobe razume tudi za druge stvari.

OznakeJackie Chan Jada Pinkett Jaden Smith Leonardo Dicaprio Karate Kid Tyler ustvarjalec Will Smith