Vin Diesel se bo vrnil kot odličen v seriji Disney + 'I Am Great'.

Marvel Studios je najbolj znan po vrsti bleščanja, ki ga prinaša v kinematografe, in eden izmed oboževalcev, ki jih oboževalci najbolj ljubijo, je GROOT. Od njegovega glasu do njegovega videza, vse o junaku Varuhov galaksije prinaša širok nasmeh, kadar koli je lik predstavljen v filmih. Marvel Studios nikoli ne uspe vzdrževati norosti med svojimi oboževalci in tokrat je naredil velik zavoj z napovedjo ne enega ali dveh filmov, temveč celotno serijo, ki temelji na Grootu. Serija je bila napovedana pred dnevom, to je 12. novembra letos na dan Disney+. Sama serija nosi naslov I AM GROOT.

Zaenkrat datum izida in karkoli drugega o seriji ni znano, razen dejstva, da James Gunn , režiser vseh treh delov Varuhov galaksije, bo služil kot izvršni producent serije, režiserka animacije pa je Kristen Lepore. S svojo napovedjo se serija uspe uvrstiti na seznam potrjenih oddaj čudežne produkcije. Njegova prva uradna objava je bila objavljena decembra 2020. Njegova proizvodnja se je začela nekaj mesecev po objavi avgusta, Kristen pa se je pridružila novembra. Vendar pa je bil šum ponovno ustvarjen in tokrat zagotovo z večjo močjo, ko je bil dan prej spuščen njegov logotip.Serija spada v četrto fazo (izdaja med 2021–23) Marvelovega kinematografskega vesolja in bo gradila na rasti in težavah, ki spremljajo različne dogodivščine animiranega lika. Ustvarjalci so zelo zadovoljni z odzivom in so nadaljevali z gradnjo ločene platforme za lik, saj so videli, da se naklonjenost lika vsak dan povečuje in so bili prepričani, da bo serija zbrala enako količino norosti med občinstvom.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Disney+ (@disneyplus)

Se bo Vin Diesel vrnil v serijo Groot?

Ko je serija po svoji objavi vznemirila, so oboževalci radovedni izvedeli, ali Vin Diesel se bo zgodil tudi glas v seriji? Vin Diesel je bil glas za Grootom v vseh čudovitih filmih. Vloga v seriji bo postala njegova druga TV-serija po Fast and Furious Spy Racers. S svojim pohvalnim glasom v vsakem Grootovem nastopu so oboževalci zelo prepričani, da bo igralec še naprej del Grootovega težko pričakovanega nastopa v seriji. Vendar pa za zdaj ni mogoče ničesar potrditi, saj so ustvarjalci vse skrivali.