Venom 2 je razcurljala scena po kreditu in glavni spojlerji; To je bilo nepričakovano

Uvod

'Naj bo karnage' ... se spomnite te stvari? ne? potem še niste slišali za Venom 2 in če ste slišali zanj ... potem vam lahko rečemo, da lahko 'Venom 2' ali 'Venom: Let There Be Carnage' pomeni nekaj bolj osupljivega, kot smo dejansko mislili najprej.
Za tiste, ki so ljubitelji anti-protagonistov (junakov, ki nimajo božjih vrlin) in superjunakov, je Venom popolna mojstrovina za te fante. Kot 1stdel je bil leta 2018 velik uspeh, preveč vznemirjenja je v zraku glede 2nddel 'Venom: Naj bo karnage.' Toda ... po izidu scene Venom 2 po kreditu so pričakovanja in ugibanja kar narasla.

Nadaljevanje tega žanrskega filma o superjunakih je bilo pred kratkim predvajano na velikih platnih v Londonu in če rečete, da je internet buren glede te zadeve, ne bo nekaj trivialne izjave, če upoštevamo natančno hipotezo o podrobnostih razkritega zapleta. filma.
Zlasti oboževalci se razbijajo v glavo zaradi scene Venom 2 po kreditu. Njihovi odgovori so jasno pokazali, da je to ena najbolj osupljivih stvari za tiste, ki berejo stripe.

[OPOZORILO! NAPREJ VEČJI SPOILERJI, KI TE LAHKO VRIČAJTE 🙂 ]

Kaj pa to?Glede na odzive oboževalcev, ki jih vidimo v prizoru Venom 2 po kreditu, Eddie Brock (Tom Hardy) gleda novice na televiziji, kjer vidi Petra Parkerja (Tom Holland) kot spidermana skupaj s posnetkom junaka MCU. Scena po kreditu se konča, ko Venom (Dejanski) postane nekoliko nor na videz Petrovega Spider-Mana. Tako je nekako predvidljivo, da se bo Eddie block pojavil s svojo strupeno obliko v prihajajočem filmu Spider-Man MCU.

Pričakovanja od Venom 2 prizora po kreditu

Po incidentu, ko se je Spider-verse ločil od MCU-ja, so bile stvari med Marvel Cinematic Universe in Sony Pictures nekako močne. Vendar se zdi, da se ločitvena črta med njima izčrpava in končno, Venom 2 lahko scena po kreditu ustvari popolno vez med njima. Če temu ni tako, smo lahko vsaj prepričani o obstoju Venoma v MCU (ali morda ne?). V resnici ni pomembno, dokler lahko vidimo, kaj se bo zgodilo, toda morda je Venom ves čas obstajal v MCU, vendar smo bili preveč nevedni, da bi to videli. Ker se stvari nadaljujejo po svoje, zavijejo narobe, bo morda težko prebaviti, kaj se bo zgodilo. Čeprav je bilo za bralce stripov vedno najslabše.

Inverzna razlaga Venom 2 prizora po kreditu

Za zdaj nihče ni prepričan o natančnem namenu skrivanja za sceno Venom 2 po kreditu in kakšne prihodnje poteze to pomeni za Sonyjevo franšizo Venom in Spider-Man. Scena je bila namerno dodana v zadnjem trenutku, da bi oboževalci, kot smo mi, nori na prihajajoči film, ki mu lahko rečete 200iq poteza Sonyja.

Kakorkoli že ... scena Venom 2 po izdaji kredita jasno daje sporočilo, da se bosta Eddie Brock in Peter Parker pojavila v veliki oddaji, da bosta svoje oboževalce ponorela kot kdaj koli prej, in je nekako vredno našega navdušenja, ne glede na to, kaj se bo zgodilo v prihodnosti.