Ura prometne konice 4: Ali Chris Tucker in Jackie Chan ponavljata svoje vloge?

Ljudje še vedno čakajo, da si ogledajo Rush Hour 4. To posebno nadaljevanje filma je bilo tolikokrat odloženo. Da zdaj nekateri celo mislijo, da je film na robu odpovedi. Nekateri oboževalci so na film celo pozabili. Se bo torej 4. konica zgodila ali ne? Ostanite z nami, da boste izvedeli vse tukaj spodaj.

Vse posodobitve o uri prometne konice najdete tukaj spodaj!

Nekaj ​​let nazaj, v mesecu oktobru, zlasti leta 2017, je Jackie Chan sporočil, da je prejel in prebral scenarij filma Rush Hour. Edina oseba, ki si je še vedno vzela čas, da se vključi, je bil zelo nadarjeni zvezdnik Chris Tucker. Toda že februarja, naslednje leto 2018, je tudi Tucker javno povedal, da bo v filmu. Prvotni načrt produkcije je bil, da se s snemanjem začne v letu 2018. Pravzaprav je bil odločen tudi naslov filma in je bil postavljen kot 'Naglica vseh Rush-es'.Toda na žalost po tem ni prišlo do nadaljnjih posodobitev ali novic. In od takrat ljudje čakajo, kdaj bo ura Rush Hour 4 uradno izšla. Spet dve leti nazaj, januarja 2019, smo dobili novo posodobitev filma. Chris Tucker nam je v ekskluzivnem intervjuju povedal o naslednjem načrtovanem nadaljevanju filma Rush Hour. Takrat so delali in nekaj spreminjali v scenariju filma. Ves ta čas so delali, da bi celoten film naredili boljši. Ne samo scenarij, ampak so poskušali dohiteti tudi produkcijo filma.

Oboževalci so postali bolj navdušeni, ko je Chris na svojem Instagramu objavil sliko skupaj z Jackiejem Chanom. Slika je bila videti, kot da je iz seta filma. Oba sta pokazala štiri prste, kar je očitno sprožilo, da je šlo za Uro Rush 4. Toda pozneje je Chanova družba za upravljanje objavila, da se Chan še ni odločil delati v Rush Hour 4. A spet istega leta, zlasti konec 2019 , Tucker je dejal, da se s Chanom še vedno veselita četrtega filma. Žal pa se obe zvezdnici ukvarjata z različnimi delovnimi projekti. Upamo, da se bodo kmalu vrnili na Rush Hour 4.

Preberite tudi: High School DXD Sezona 5 podaljšana ali preklicana? Posodobitve datuma izdaje

Kdaj bomo na zaslonu videli 4. konico? Poiščite datum izdaje tukaj spodaj!

Še vedno nimamo večje ali celo manjše objave v zvezi s uro Rush 4. Vsi moramo počakati na uradno obvestilo filmske produkcije ali članov igralske zasedbe. Točen datum izdaje je še daleč od našega dosega. Toda glede na naše vire menimo, da bi film morda dobili pozno poleti.

Prvi film Rush Hour je bil izdan na platnu, zlasti 18. septembra 1998. Drugo nadaljevanje filma je bilo na sporedu 3. avgusta 2001. Medtem ko je bilo tretje nadaljevanje filma predstavljeno 10. avgusta 2007. Mi ne mislite, da ima četrto nadaljevanje kakršnih koli možnosti za izdajo letos. Zato ocenjujemo, da bo izšel do naslednjega leta 2022, zlasti poleti.