To je povedal Dave Bautista o svojem zadnjem nastopu kot Drax v Varuhi galaksije 3

Uvod

Po navedbah dave baptist , prihajajoči Varuhi galaksije 3 bo verjetno zadnji film, v katerem se bo Drax pojavil. Čeprav je bil Bautista splošno znan po tem, da je bil prvak v WWE prej je postal tudi pomemben igralec, potem ko je v prvem delu franšize nastopil kot čudovito gost lik Drax. Po prvem debiju je ponovil svojo vlogo v nadaljevanju Varuhi galaksije in sodeloval tudi v dveh filmih franšize Maščevalci. Nastopil bo tudi v prihajajočem filmu faze 4 MCU Thor: Ljubezen in grom preden je spet ponovil svojo vlogo v tretjem delu Varuhov galaksije. Poleg dela v MCU je dobil še eno vlogo v težko pričakovani prihajajoči uspešnici Zack Snyder , Vojska mrtvih .

Kaj se zdaj zgodi z Varuhi galaksije?

Glede na to, da bo Gunn s serijo končal po tretjem delu, se bo franšiza končala tudi po Vol. 3, čeprav lahko kateri koli drugi režiser vedno začne delati na četrtem delu. Zdi se, da tudi Bautista želi, da bi vse to dobro opravil. Franšiza po odhodu Gunna in Bautiste ne bo ostala enaka, saj režiser trenutno deluje kot vir vse sile ustvarjanja, zaradi katere je bila trilogija edinstvena, medtem ko jo je Bautistov Drax nenehno oskrboval s svojo podporo.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Super Duper Fly (@davebautista)

Ker bo Bautista ponovno odigral pomembno vlogo v prihajajoči TV seriji Snyderja in Gunna, ki bo dokazal, da je njegov talent tako koristen, kot je povsod, kamor gre s filmom Suicide Squad, bosta oba nenehno uspevala pri svojem delu tudi po njuni kvoti s MCU se konča. Toda dokler ne izide Guardian of the Galaxy, se bo morda kaj spremenilo glede 'nevidnega' Draxa?