The Veil Episode 11 Datum izdaje na Netflixu; Posodobitve in spojlerji

Veil je južnokorejska vohunska, akcijska, triler TV-oddaja o vrhunskem terenskem agentu Hanu Jihyeoku v nacionalni obveščevalni službi (NIS). Veliko se zgodi, ko Han Jihyeok izgubi spomine in izgine zaradi nečesa, kar se zgodi, zaradi česar nekdo od njegovih bližnjih to izkoristi in ga izda. Ko se vrne, izve za to in spozna temno realnost vlade in tega, kar se v resnici dogaja za zaprtimi vrati, ter se odloči, da se bo sam zoper njih postavil. Naslov namiguje na dejstvo, da je vlada držala javnost v temi in da imajo na očeh 'tančico'. Veil se končno bliža zaključku. Veil Episode 11 je druga zadnja epizoda. To je epizoda, ki naj bi povezala vse ohlapne konce in razkrila vse skrivnosti, ki so še ostale, pred 12. in zadnjo epizodo. Vendar so pisci naredili odlično delo, da je občinstvo ostalo ukleščeno do zadnje minute in do konca nima odgovorov.

Preberite tudi: Reflection of You Epizoda 3: Datum predvajanja naslednje epizode K-drameZGON 11. EPIZODE

Če nadaljujemo tam, kjer se je 10. epizoda končala, nam bo 11. epizoda The Veil pokazala zadnjo bitko med NIS in Baek Mo Sa. Vse je pripravljeno za maščevanje.

KJE NA SPLETNO STRENJATI VEIL?

Gledalci, ki niso korejski, lahko The Veil pretakajo na Kocowa, spletnem mestu za pretakanje, z angleškimi podnapisi. Vendar je to spletno mesto na voljo samo v ZDA.

Nobeno od velikih spletnih mest, kot sta Netflix ali Amazon Prime Video, še nima The Veil. Upajmo, da bo ta korejska drama kmalu dodana njihovi postavi.