The Rock GROŽI, DA BO BOLI Vin Diesel z NASILJEM, potem ko GA JE SPOŠTOVAL

Vin Diesel in Dwayne Johnson ali The Rock so bili del Franšiza Hitri in drzni . Toda igralca nista preveč prijateljska skupaj. Izvedemo več podrobnosti o njunem odnosu.Njun spor sega v leto 2016 med snemanjem filma The Fate of the Furious. Film je osmi del serije Hitri in drzni. Vir blizu produkcijske hiše je razkril, da so stvari med obema zdaj precej resne. Napetost se veča mesece.

Vin je imel vedno težave z The Rockom, saj zamuja na snemanje. Včasih se sploh ne pojavi na streljanju. Dwayne je objavil objavo na Instagramu, v kateri je pohvalil svoje soigralke in ekipo, vendar je poklical svoje soigralce. To bi lahko bil razlog za nesoglasja med obema. Kasneje je enako potrdila tudi njihova soigralka Michelle Rodriguez .Tyrese Gibson ki je bil tudi del franšize Hitri in drzni, je ob snemanju filma poklical tudi Johnsona Hitri in drzni 9 zamujalo. Vendar je trditve pozneje zagovarjal Diesel. Izrazil je, da ni nihče kriv in da franšiza potrebuje nekakšno vzdrževanje. Približno v istem času je Johnson igral v spinoffu Hobbs and Shows. To je bil velik uspeh in izrazil je hvaležnost Dieslu, da ga je podprl pri spinoffu.

Pred kratkim je Diesel pozval Johnsona, naj se vrne na zadnji del Hitri in drzni. Vendar je The Rock izrazil svoje mnenje tako produkciji kot Vinu, da se ne vrne k franšizi. Pojasnil je, da se je povezal z Vinom in mu razložil stvari zasebno. Dejal je, da se ne namerava vrniti v franšizo. Vedno pa bi bil podprt igralski zasedbi in jim zaželel uspeha.

V nedavnem intervjuju je Johnson izrazil tudi svoje poglede na Vina Diesla in njun spor. Dejal je, da Vinova nedavna objava ni nič drugega kot primer manipulacije. Povedal je tudi, da mu ni bilo všeč, kako je Diesel pri vsem tem vzgajal svoje otroke in smrt Paula Walkerja. Vse to Dwaynu ni šlo dobro in videti je, da je vse v nasprotju s tem, kar je Vin upal.

Vin Diesel po tej izjavi ni spoštoval Dwayna . Po drugi strani so poročali, da je Johnson grozil, da bo udaril Vin. Toda te trditve je treba pojasniti. Hitri in drzni 10 bo enajsti film franšize. Film naj bi na velika platna prišel 19. maja 2023. Medtem ko bi se prejšnja igralska zasedba vrnila za prihajajoči film. Vendar je nepričakovano, da se Dwayne vrne. Dwayne Johnson bo v prihajajoči vlogi črnega Adama DC-jev Črni Adam film. Uradni teaser si lahko ogledate spodaj.

Zdaj bo zanimivo videti, ali bo Diesel držal obljubo, da bo Dwayna vrnil v prihajajočem nadaljevanju franšize. Johnson bo igral v Črnem Adamu. To bi bil njegov prvenec DC Extended Universe, ki bo izšel 29. junija 2022. To je eden najbolj pričakovanih filmov o superjunakih leta. Prav tako bo del nadaljevanja Disneyjevega filma Križarjenje po džungli .