The Conners, 4. sezona, 2. epizoda, datum izida in gostujoče zvezde

The Conners 4 sezone ni nikjer! Epizoda 1 je bila že premierno prikazana prejšnji teden. Becky Conner, ena izmed najbolj priljubljenih likov oddaje, se v 1. epizodi 4 sezone v resnici ni pojavila! Vendar jo zagotovo pričakujemo nekje v prihajajočih epizodah šova!! Oboževalci zdaj sprašujejo o 2. epizodi 4. sezone The Conners. Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, tukaj spodaj!

Povzetek 4. sezone 1. epizode Conners je tukaj!

Conners, sezona 4, epizoda 1 se je močno osredotočila na Darlene in Dana. Darlene je nestrpno iskala priložnost, da bi Benu dokazala, da ji je res všeč in da je presneto resna glede njunega razmerja. Tako se odloči položiti del plačila za stanovanje in pričakovala je, da bo Ben storil enako. Presenetljivo pa je, da Ben še vedno potrebuje kar nekaj časa, da premisli o vsem tem. Na koncu se odloči, da bivanje v tistem trenutku zanje ni bila pametna odločitev.Na Benovo odločitev je očitno vplivalo Darlenino priznanje. Povedala mu je, da sta lani skupaj z Jeffom načrtovala odhod na počitnice na Havaje. Vsa ta izpoved je Bena zagotovo razburila in žalostila. Šokirana in zlomljena srca zaradi Benove odločitve se Darlene odloči poiskati pomoč pri Bogu. Po drugi strani pa smo videli, da sta Dan in Louise naredila res velik korak v svojem življenju. Da, par se je odločil za poroko. Vsi so ujeti in zaposleni z načrtovanjem poroke. Videti je, da si Louise želi veliko debelo poroko, vendar Dan popolnoma zanika tako drago idejo. Nazadnje je Louise povedala, da so se njeni starši poročili na sodni registraciji, vendar želi vse narediti prav, zato želi ustrezno poročno slovesnost.

Kakšen je predvidljiv zaplet za 2. epizodo 4. sezone The Conners?

Resnično pričakujemo, da se bosta Will Darlene in Ben preselila skupaj v naslednji epizodi 4. sezone The Conners. 2. epizoda Connersove sezone 4, je že pripravljena in bo premiera predvidoma v sredo, 29. septembra ob 21. uri. EDT. Epizoda bo kot običajno na voljo na omrežju ABC. Uradni naslov 2. sezone 4. sezone The Conners je sestavljen iz treh predmetov, in sicer Izobraževanje, Korupcija in Prekleto.

Darlene je zagotovo zelo prizadeta zaradi Benove odločitve. Preklela se bo, ker je bila ves ta čas tako negativna. Prav tako se je zaradi te negativne ocenjevalne navade odrekla možnosti samoodkrivanja. Tako naleti na župnika Phila. Videli bomo tudi Jackie in Nevillea. Vsi so pripravljeni odpreti svojo improvizirano restavracijo Lunch Box. Toda oba sta zdaj v tesnem položaju zaradi mestnega svetnika Dona Blanskyja.

Kje lahko najdete vse epizode Connerjev?

The Conners vse sezone, vse epizode so prisotne izključno na Hulu. Pravzaprav lahko na Hulu najdete tudi nove epizode oddaje iz 4. sezone. Epizode si lahko ogledate en dan po uradnem datumu izdaje na ABC. Če nimate dostopa do Huluja, lahko oddajo brezplačno najdete tudi na Amazon Prime in tudi na Disney Plus.