Supergirl, sezona 6, epizoda 16, datum izdaje, promocija in spojlerji

Uvod

Torej, ko Nyxly nemirno širi razbitine, mora Kara narediti toteme neranljive tik preden Imp Princess napade mesto. V Super punca epizodi tega tedna smo priča predvsem dvema skupinama, ki se spopadata za Totem upanja, najbolj brezkompromisno med tremi razredi, ki jih išče Nyxly. Kara mora narediti nekaj, da bi dvignila upanje vseh v mestu, kar ji bo pomagalo braniti totem. Da bi vaš tempo ustrezal zadnjim incidentom, smo spodaj pregledali 15. epizodo. Zdaj pa se poglobimo v to, kaj 'Supergirl 6. sezona, 16. epizoda' pripravlja za vas!

Datum izdaje Supergirl, 6. sezona, 16. epizoda

Težko pričakovana 6. sezona Supergirl, 16. epizoda, bo na sporedu 19.thOktobra 2021 ob 21:00 EST na CW Television Network. Samo za vašo informacijo, epizode šeste in končne sezone se predvajajo vsak torek na CW in imajo čas gledanja skoraj eno uro.Preberite tudi: Superman in Lois 2. sezona podaljšanje in posodobitve datuma izdaje 2021

Kje gledati?

Če ste uporabnik kabelske televizije, lahko ta teden vedno gledate 16. epizodo 6. sezone Supergirl neposredno na kanalu CW na datum in uro, ki sta bila prej omenjena. Imate tudi možnosti za televizijo v živo, kot so DirecTV, FuboTV itd. Če pa čas ni primeren za vas, lahko dohitite 16.thepizoda dan kasneje, na uradni spletni strani ali v aplikaciji CW. Razen vsega tega, če ste plačljiv naročnik platform VOD, kot so iTunes, Amazon Prone, Netflix (od 1. do 5. sezone), Google Play itd., lahko vedno spremljate sezono za sezono, vključno s 6. epizodo 16.

Preberite tudi: Supergirl, 7. sezona: zaplet, igralska zasedba in datum izdaje

Povzetek prejšnje epizode

Zadnja epizoda 6. sezone (15. epizoda) ima vznemirljiv začetek, ko se Esme ponovno združi s svojo dolgo družino. Največji izziv za Kelly in Alexa je zdaj, da se spopadeta s posledicami skakanja na MB, medtem ko še nista pripravljena. Poglavje o totemih z naslovom 'Upanje za prihodnost' najde popoln vrhunec v petnajsti epizodi. Najbolj zanimiv je Totem upanja, ki je nedosegljiv v notranjosti običajnega, a lepega kipa, postavljenega v Haagu. Razen tega, kako gre za druge toteme, tega totema ni mogoče imeti v lasti, če nihče ne preskoči njegove rokavice.

Supergirl Sezona 6 Epizoda 16 Spojlerji

Spopadi glede zaščite močnih totemov se bodo nadaljevali v 16. epizodi 6. sezone Supergirl z naslovom 'Nočna mora v nacionalnem mestu.' Ko se v mestu pojavi zver, bo Kara hitela, da bi zaščitila življenja mnogih, vendar bo stala izguba službe svojih sanj. Določena je bila na razgovor v Catco, a ker se zver začne razburjati ravno v času načrtovanega intervjuja, bo prisiljena razmisliti o svojih možnostih in dvomih, ali bo zmogla oba vidika svojega življenja.

Medtem se bo Dreamer osredotočil na zaščito sanjskega totema, ki bi lahko uspešno preprečil, da bi ta nočna pošast opustošila narodno mesto. Kljub temu bi morala poiskati pomoč pri svoji sestri Mauve, tako da bo njuno prihajajoče srečanje poudarilo pretekle spore med njima. Ogledate si lahko tudi teaser za več podrobnosti o prihajajoči 6. epizodi 16.