Solo Leveling 175. poglavje Datum izdaje in razprava o spojlerju

Povzetek

No, čeprav je že nekako očitno, da ste prebrali Solo izravnavanje , a za vsak slučaj, če ste ga zamudili, je tukaj kratek povzetek za vas. Svet se je zelo spremenil. Dandanes se tu in tam pojavijo portali, ki vodijo v drugo dimenzijo, v kateri so pošasti. Te ovire je treba uničiti v omejenem času, sicer bodo prišle iz tega portala in divjale po resničnem svetu. Ker se je svet tako spremenil, so se spremenili tudi ljudje. Nekateri od njih so pridobili moči, ki jih je mogoče uporabiti za ubijanje teh pošasti. Imenujejo se 'Lovci.' Zdaj se je Hunter Sung Jin Woo pred kratkim prebudil, vendar razmišlja o svoji moči, ga imenujejo najšibkejši lovec na svetu. Toda nekega dne vstopi v ječo, ki se izkaže za past. Ta dvojna ječa mu na brutalen način spremeni življenje in prejme skrivno moč, ki ga lahko izboljša in dvigne njegovo raven moči s časom in njegovimi prizadevanji. Torej, to je nekako tako, kot da bi se izenačili. Kako se torej spremeni iz najšibkejšega lovca na svetu v enega najmočnejših lovcev na svetu? Ali ima sploh mejo? V tem članku bomo razpravljali o 175. poglavju samostojnega izenačevanja.

Povzetek poglavja 174

Zdaj ... preden se potopimo v podrobnosti prihajajočega 175. poglavja Solo Leveling, poglejmo na hitro prejšnjega, Solo Leveling Poglavje 174. Potem ko se je požar razširil po ozemlju ZDA, David Brennon in ga. Shelner najdeta prejšnja izjava Sung Jin-Wooja je resnična. Skrbi jih izid te vojne in kako se bodo lovci borili. Gospa Shelner je omenila, da se ne samo Sung Jin-Woo, ampak številni drugi lovci borijo drug ob drugem. Morda so nekateri šibki, nekateri močni, a sčasoma bodo vsi padli zaradi delovanja časa. Toda če se začneta premikati skupaj, jima to lahko pokaže upanje. Po drugi strani se je Sung Jin-Woo uspešno teleportiral in se nahaja na naseljenem japonskem otoku. On in njegova senčna vojska dobro začneta s pravo zmajsko obliko Antaresa, vendar se zdi, da se je kljub vsemu zadrževal. Uporablja tudi zmajevo rjovenje, ki imobilizira celotno vojsko prepevanega Jin Wooja. Torej se spomni vsega svojega poziva. Na koncu poglavja Antares, monarh uničenja, ponudi Sung Jin Wooju, da se pridruži njegovim silam. Toda Sung Jin-Woo zavrne, zaradi česar Antares pobesne.Preberite tudi:Igre lignjev, 2. sezona: Ali bo Seong Gi-Hun lahko uničil organizacijo?

Pričakovani zaplet za 174. poglavje

Brez kakršnega koli spojlerja lahko rečete, da se je boj začel precej dobro Sung Jin-Woo, trenutno ne gre preveč dobro. Antares je ponorel, kar bo zanj predstavljalo veliko večjo težavo. Brez svoje vojske v senci mora razmišljati o strategiji, ki lahko za nekaj časa zadrži Antaresovo obliko zmaja. Torej, na koncu moramo videti, ali vojska Monarha uničenja lahko najde svojega gospodarja in bo bitko za Sung Jin Wooja še zaostrila. Drži pesti. Še nekaj ur je ostalo do izida 175. poglavja Solo Leveling.

Kdaj in kje prebrati 174. poglavje na spletu

Poglavje 175 samostojnega izenačevanja bo izšlo 24. novembra ob 9.00 po pacifiškem standardnem času. Poleg uradnih virov. Zunanji viri, kot sta Leveling Solo ali Kissmanga, vam bodo neuradno ponudili prihajajoče poglavje, uporabljate pa lahko tudi aplikacije tretjih oseb, kot je Tachiyomi.