Sezona 7 Longmire bo izšla leta 2021? Datum izdaje potrjen?

Uvod

Joj! Joj! ah oprosti, samo zelo je bolelo. No ... bi moral enkrat reči jao, kajne? ampak dejansko me je dvakrat prizadelo ... tako kot močno zadene, ko je tvoja najljubša serija odpovedana, a dvakrat močno zadene, ko jo drugič prekličejo. o čem govorim? je Longmire , Najbolj prodajana knjiga Craiga Johnsona, ki se osredotoča na zgodbo o zahodu.

izpostavlja Roberta Taylorja, avstralskega igralca kot Walta Longmireja, pridnega šerifa stare šole (šerife, ki imajo raje tradicionalna neškodljiva dejanja) okrožja Absaroka v Wyomingu, serija utira pot in prikazuje zgodbe Walta in namestnika Vica Morettija, ko se razpletajo številni primeri skupaj z okoliškimi družinami in njihovo dramo, da je zgodba skoraj popolna. Tukaj je vse, kar vemo o izdaji 7. sezone Longmire

Je 7. sezona Longmire odpovedana?

Longmire je naredil svoj delež 6 sezon in je bil prvič predvajan na A&E leta 2012 in je v zelo kratkem času pridobil veliko popularnost. Ampak ... kdo ve zakaj so ga po tretji sezoni odpovedali. Ja ... obudil ga je Netflix, ki je svoje ime navedel enemu od izbrancev, ki so se izognili prenehanju. Ampak, nič ne traja večno.. še posebej dobre stvari. Po treh sezonah, ki so se zaključile leta 2017, se moramo zdaj posloviti od Longmireja, še preden bo izšla 7. sezona Longmire.

Glavni razlogi, ki so bili prikazani kot vzrok za to nenadno zaprtje enega od njih, so bili zaradi kratkega časa gledanja oddaje. Ampak to je bilo malo narobe. 2. sezona Longmire je v povprečju prejela 6 milijonov ogledov na epizodo. ki se je zapisala v zgodovino kot najbolj gledana izvirna serija A&E. Toda, ko je bil po 3. sezoni odpovedan, se je ocena za precej znižala. Na primer, zadnja epizoda tretje sezone je imela le 3,7 milijona gledalcev in 0,6 v želeni demografski skupini odraslih, starih od 18 do 49 let.

Torej, ja.. ker lahko mislimo, da je bila odpoved serije nekoliko čudna, lahko tudi vidimo, zakaj je bila A&E prisiljena k temu koraku. Tega pa ne morem reči o Netflixu, ker niso odvisni od denarja iz oglasov in ker je Netflix konzervativen glede ocen oddaj in ne razkriva statistike, sploh ne moremo vedeti, kako priljubljen je zdaj in lahko v resnici ni odvisen od statistike, ki jo zagotovijo tretje osebe. Zato je težko vedeti, ali se je število gledalcev povečalo ali zmanjšalo, potem ko je Longmire prišel k svojemu novemu podporniku. Obstaja motiv za ugibanje prvega, saj je platforma Netflix precej impresivna, saj je v zadnjih nekaj letih povečala ozaveščenost in gledanost oddaj, kot sta Breaking Bad in Riverdale.

Kateri so dejanski razlogi, da je Netflix prekinil 7. sezono Longmire?

ko smo od Netflixa prejeli uradne novice o 6. sezoni Longmire, je tudi izjavilo, da 7. sezone Longmire ne bo prišla in to je zanjo konec. Ker ne moremo videti statistike gledanosti, ne moremo storiti ničesar, ampak samo ugibati, zakaj Netflix ne bo podaljšal 7. sezone Longmire in kot lahko samo ugibamo, je tukaj nekaj netrivialnih ugibanj.

Nekako očitno je, da je zadnjih 6 sezon pokrivalo večino knjige Craiga in Longmireja, 7. sezone nima več izvornega materiala za nadaljevanje.

Sledi igralčeva pogodba. Nismo prepričani, da se to lahko šteje za našega moža zločina, a ker večina od njih lahko zaveže igralce za 6 sezon ... morda sezona 7 ni zajeta.