Sezona 3 Scissor Seven bo izšla oktobra? Bo prišel na Netflix?

Pričakovanje se je končalo, saj je 3. sezona Scissor Seven na cesti Netflix!! Škarje sedem se vrača na tretje potovanje s svetovno premiero na Netflixu.

Scissor Seven: Uvod

Kitajska anime oddaja se je prvič pojavila na Netflixu januarja 2020. Na začetku je izšla v mandariščini. Kasneje so bili zabeleženi angleški, španski in francoski jezik. Kasneje, ko je postal priljubljen v vseh prej omenjenih jezikih, je zgrabil marsikaterega očesa. A zdi se, da ga posamezniki še vedno promovirajo večini. Postala je prava zakladnica ogromnega nabora animejev z vsega sveta.

V zapletu Scissor Seven igra Seven, frizer, ki nosi škarje, skoraj morilec. Epizoda se začne s tem, da mora Seven opraviti poklicni tečaj umora. Ustanovi frizersko podjetje, da ne bi pihal na svojo naslovnico. Morilec nato začne sklepati dogovore za dostojne umore. Vsakič, ko odide na svoje dolžnosti, se zakamuflira. Ker pa je treba postopke zaključiti, se izkaže, da mora premagati več ovir.Scissor Seven  Sezona 3: Pričakovani zaplet

Potem ko se na koncu druge sezone Redtooth sooči z vodstvom Seven, je videti, kot da se vrača k svojemu nekdanjemu jazu. Nato uporablja in meša svoje strokovne brivske metode z borilnimi veščinami za boj proti krvavemu demonu in ga na koncu uniči. To za Sedmo še ni vse, saj ima še nekaj težav iz preteklega življenja, o katerih se mora zamisliti.

Za 3. sezono Scissor Seven se zdi, da obstajajo številne teorije. Sedem se bori za svoje spomine, toda njegova usoda ga z nekaj kontroverznimi dejanji potegne v iskanje moči. Po drugi strani se odloči zapustiti Chicken Island, da bi se pozdravil od svojih prejšnjih travm, ki so povzročile poškodbe spomina. Kljub temu išče mir. Sedem se odloči za različne preusmeritve, vendar konča v Xuanwuju. Vendar tudi to ni kos pogače. Viri trdijo, da se ženska še naprej pojavlja pred Sedmo, ki jo je ves čas želel rešiti. Identiteta ženske ni znana. Gospa je videti kot bojevnik.