Princ William se šali, da ima več otrok s Kate Middleton; Je to kakšen NAMIG?

Stopite z odra! Na kraljevem izletu, ki se je zgodil pred kratkim, Princ William uščipnil svojo ženo vojvodinjo Kate Middleton glede možnosti, da bi imela še enega otroka. In čeprav je bila tema odprta, se je zdelo, da princ William ni prepričan o ideji, da bi imel četrtega otroka.

Kate (40 let) in William (39 let) slučajno obiskal bolnišnico Clitheroe Community Hospital, ki je v Lancashireu v Angliji 20thjanuarja (četrtek) letošnjega leta. Namen njihovega obiska je bil pogovor z delavci, ki pridno delajo v zdravstvenem domu, da bi zaščitili skupnost pred pandemijo COVID. Videli smo nasmejan obraz vojvodinje Cambriške, ko ziba otroka opazovalca. Toda po drugi strani se zdi, da princu Williamu ni bilo preveč udobno, da bi bila njena žena preveč občutljiva na otroka. Uščipnil je osebje, ki je stalo v bližini in rekel: 'Ne daj moji ženi več idej!' Ko je Kate predala otroka svoji materi, je princ William svojo ženo dražil z besedami: 'Ne jemlji je s seboj.'Ta kraljevi par, ki se je poročil aprila 2011, ima že 3 otroke. So starši princa Louisa (3 leta), princese Charlotte (6 let) in princa Georgea (8 let). Ko sta bila januarja 2020 na počitnicah v Yorkshiru v Angliji, je vojvodinja Cambridge res dala namig, da princ William ne kaže nobenega zanimanja za četrtega otroka. O tem se je pošalila oboževalcu, češ da ne misli, da si William želi še enega otroka. 'Mislim, da bi bil zaskrbljen,' je zaključila.

Vir je za revijo US Weekly oktobra 2019 razkril, da bi vojvodinja Cambridge zelo rada imela še enega otroka. Po drugi strani pa je drug notranji vir nedavno omenil, da princ William meni, da so trije otroci več kot dovolj zanje.

Februarja 2021 je insajder dodal tudi, da je bilo biti mati štirih otrok vedno del načrta vojvodinje Cambridge. Vir je še dodal, da sta si vzela čas, a sta William in Kate na koncu prišla do enake odločitve glede četrtega otroka. Kate je želela prinesti še enega otroka, da bi navdušila Williama, in po dolgem času nesoglasij William končno tudi meni, da je pripravljen ceniti okolje varne družine, ki je nikoli ni imel v otroštvu.

Takrat je to omenil notranji vir kraljica Elizabeta II bi bil v solzah, ko bi videl, da se še en član pridruži kraljevi liniji. Zaenkrat se vojvoda in vojvodinja Cambriška pripravljata, da bosta kot družina dosegla vsak mejnik svojega življenja. Po svojih najboljših močeh se trudijo, da bi svojim otrokom v letu 2021 podarili nepozaben božič.

Trije otroci Williama in Kate niso bili edini, ki so bili deležni velikega zdravljenja na dan božiča. Potem ko je preživel težko leto, je tudi William želel ta božič narediti poseben za svojo ženo Kate in Kate je presenetil z osupljivo zapestnico.