Potrjen datum izdaje 8. sezone Ray Donovan? Bo to konec?

Ray Donovan je priljubljena ameriška kriminalno-dramska televizijska serija. Serija uspešno poteka že sedem sezon. In zdaj oboževalci prosijo za 8. sezono Raya Donovana. Žal pa po koncu sedme sezone serija Ray Donovan še ni bila obnovljena za osmo vožnjo. A menimo, da napoved še ni tako daleč. Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o osmi sezoni serije Ray Donovan, tukaj spodaj.

Tukaj spodaj poiščite vse o Rayu Donovanu!

Serija Ray Donovan se je začela že leta 2013. Predstava je polna drame, kriminala, akcije in čustev. Ray Donovan je prejel mešanico ocen občinstva. Tako je v omrežju IMDb dobil zelo velikodušno oceno 8,3 od 10. V oddaji so pustolovske zgodbe Raya Donovana. Slovi kot najboljši profesionalni popravljalec slavnih in bogatih v Los Angelesu. Lahko reši vsak problem, vendar je imel pri tem velike težave, ko gre za lastno družino.

To je vznemirljiva in zanimiva zgodba za popivanje. Vsekakor preverite izključno v omrežju Showtime. Serijo Ray Donovan najdete tudi na OTT platformi Voot. Torej, če bo osma sezona serije Ray Donovan izšla, jo lahko vidite na platformi Voot in Showtime.

Oddaja Ray Donovan je v zadnjih letih prejela številne nagrade. in nominacije. Do zdaj je prejel nagrade, kot so televizijska nagrada Critic’s Choice, nagrada zlati globus in nagrada Primetime Emmy. Dobil je tudi možnost, da je nominiran za nagrade, kot so nagrade Satellite Awards, Writers Guild of America Awards, Canadian Society of Cinematographers Awards itd.

Kdaj lahko pričakujemo izid 8. sezone Raya Donovana?

Točen datum izida serije Ray Donovan, sezona 8, še ni znan. Lahko pa pričakujete, da bo razglašena vsak dan. Toda po naših ocenah lahko 8. sezono Raya Donovana pričakujete nekje, naslednje leto v letu 2022. Zagotovo vas bomo prvi obvestili o uradnem datumu izida, takoj ko bo objavljen.

Prva sezona je prišla na omrežje Showtime 30. junija 2013 in se je zaključila do 22. septembra 2013. Medtem ko je naslednja sezona izpadla naslednje leto 13. julija 2014 in se je končala 28. septembra 2014. Podobno je naslednje leto 2015 zaznamovalo izdajo tretje sezone ki je 27. septembra 2015 izpustil zadnjo epizodo. Četrta sezona je bila na TV predvajana 26. junija 2016 in je bila zaključena do 18. septembra 2016.

Naslednje leto 2017 je zaznamovalo predvajanje pete sezone serije Ray Donovan 6. avgusta 2017, ki je bila zaključena do 29. oktobra 2017. Medtem ko je šesta sezona oddaje izšla 28. oktobra 2018 in se je končala do 13. januarja 2019. zadnja, ki jo je občinstvo videlo do zdaj, je bila sedma sezona oddaje na sporedu 17. novembra 2019 in je bila zaključena 19. januarja 2020. Vse epizode oddaje imajo čas trajanja od 45 do 60 minut.