Pete Davidson se je odzval na to, da ga je Kanye West DISSED v eni svojih najnovejših pesmi

Presenečeni boste, ko boste to vedeli Pete Davidson ni jezen Kanye west ! Nedavno je Kanye v eni svojih najnovejših pesmi s svojimi besedili grozil Petu Davidsonu. Videti je, da Kanye West svoje bivše žene ne bo nikoli pustil pri miru. Očitno je udaril po Kiminem trenutnem fantu Peteu Davidsonu. Ampak tako kot Kim Kardashian , Pete Davidson nima časa, da bi se odzval na Kanyejevo otroško vedenje. Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, ravno tukaj.

Kanye West grozi Peteu Davidsonu v svoji najnovejši pesmi!

Kanye West je pred kratkim izdal nov album. 44-letna pevka je očitno skušala užaliti Kiminega novega fanta Petea Davidsona z grožnjo v svoji novi pesmi, Eazy . Videti je, da ima Kanye močno zamero Kim Kardashian in Pete Davidson .Kanye očitno ni pripravljen izgubiti Kim. Odkar sta se ločila, je Kanye vsake toliko časa poskušal nagajati Kim Kardashian s svojimi neumnimi dejanji in otroškim vedenjem. Kim se na Kanyejeva dejanja ni prav veliko odzvala. A tokrat je šel pevec predaleč, ko se je skušal odpovedati njenemu novemu fantu Peteu Davidsonu.

Kanye West je še vedno obtičal na Kim Kardashian. Sprva je velikokrat poskušal vplivati ​​na Kim čustveno in psihično. Toda zdaj je Pete postal Kanyejeva tarča. Stvari med Kim Kardashian in Peteom Davidsonom postajajo resne. Pred kratkim sta skupaj preživela prijetne počitnice na Bahamih. Ne samo Kim, tudi Kanye se druži Julia Fox . Zakaj torej še vedno moti Kim Kardashian in Petea Davidsona? Je njegov odnos z Julio Fox reklamni podvig?

Reakcija Petea Davidsona na novo pesem Kanyeja Westa, Eazy! Vedite vse o tem, samo tukaj!

Pete Davidson se zaveda Kanyejeve nove pesmi Eazy. Kanye javno grozi Peteu Davidsonu prek njegovega novega albuma. Toda kljub tem stvarem se Pete ni veliko odzval na Kanyejevo neumno vedenje. Presenečeni boste, ko boste vedeli, da Pete misli, da je pesem ljubka in smešna. Pravzaprav je ameriški komik to že videl. S Kanyejevo novo pesmijo nima težav. Poleg tega obožuje pozornost, ki jo dobiva.

Pete noče poškodovati Kimovih otrok. Boj proti Kanyeju bo očitno prizadel Kim in njene otroke, noče se predstavljati v tej situaciji. Trenutno se dobro zabava s Kim Kardashian. Noče pokvariti stvari. Videti je, da Kim postaja prekleto pomembna za Petea Davidsona.

Kanye in Kim sta se odločila, da bosta skupaj vzgajala svoje 4 otroke. Oba imata zelo rada svoje otroke. Pete razume Kanyejeva čustva do svojih otrok in ga zaradi tega tudi spoštuje. Ne želi, da bi te neumne stvari motile njeno povezavo s Kim Kardashian. Da, v enem delu besedila je Kanye omenil 'premaganje pete Davidsonove a**', v drugem delu iste pesmi pa je tudi upal na svoje 'dolgo življenje'! No, to je za zdaj vse, če želite izvedeti več o tračevih in novostih slavnih, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.

OznakeJulia Fox Kanye west Kim Kardashian Pete Davidson