Outriders kot opravičilo daje posebna darila v igri. Veš zakaj?

Razvijalci Outriders, People Can Fly, so se opravičili za težko zagon novih strežnikov in se zahvalili igralcem za potrpežljivost ter jim podarili nekaj, da bi jih razveselili. Poleg tega se poskušajo nadoknaditi tako, da v opravičilo podelijo darila v igri.

Kaj je darilo?

Igralci iger, ki so čakali na prenos popravka med 31. marcem in 11. aprilom, bodo od razvijalca prejeli nagrade v igri. Razvijalci še niso povedali točnega datuma. Uporabniki bodo prejeli orožje, ki jim bo koristilo v kasnejših fazah, nekatere igralne valute, imenovane Titanium, in čustvo frustracije.

Kdo bo upravičen do nagrad?

Uporabniki z najvišjimi liki bodo prejeli nagrado. Vsaka raven bo določila, koliko valute so upravičeni do zmage in kako močno orožje bodo prejeli.Ljudje Can Fly so se jim zahvalili tudi za to, da so ostali zvesti igri kljub temu, da je strežnik padel. Pozneje so organi podjetja objavili izrezek na Redditu, v katerem so razložili vse možne razloge za težave.

Igra - Outriders

Za bralce, ki ne poznajo igre. Tukaj je kratek!

Outriders je video igra in je na voljo na Play Station in Xbox. To je virtualna igra, ki jo igrata dva prijatelja hkrati. Te vrste iger potrebujejo stabilno internetno povezavo in strežnike, da delujejo neprekinjeno.

In nekaj tednov prej so se razvijalci People Can Fly trudili vzdrževati strežnike v njihovi najvišji kakovosti. In pogovorno okno bi se pojavilo vsakič, ko se uporabnik prijavi v igro, napaka je omrežna povezava, medtem ko je bila težava v strežnikih.

Kaj je novega po popravku?

vir: twitter

Po popravku so bili uporabniki zadovoljni in zadovoljni, po prijavi pa presenečeni. Vsi uporabniki so izgubili svoje podatke. Posledično so se vsi uporabniki, ki so bili na ravni 100, vrnili na raven 50.Popravek, posodobljen sinoči, ni deloval pravilno, zjutraj pa naj bi mnogi uporabniki rekli, da njihovih podatkov ni.

Nekateri uporabniki so to težavo začeli obravnavati na uradnem Twitterju People Can Fly. Toda nekateri so prenehali igrati, dokler se popravek znova ne posodobi.

Razvijalec je dejal: »Zavedamo se in nam je globoko žal, da nekateri uporabniki še naprej naletijo na brisanje inventarja.Delamo vse, kar je v naši moči, da rešimo to težavo, tako na strani strežnika kot na strani igre.Naš načrt je še delati na obnovi za vse prizadete račune.'

Razvijalec People Can Fly se je kasneje istega dne opravičil. Navedli so dejstvo, da poskušajo obnoviti vse izgubljene podatke. In čim prej se bodo lotili vprašanj stabilnosti. Toda to opravičilo je uporabnike zaskrbelo. Uporabniki, ki so vložili svoj čas in energijo, so bili razočarani. Razmere med razvijalci in uporabniki postajajo vse bolj zapletene.

OznakeOutriders Ljudje Cam Fly Ljudje lahko letijo