Neto vrednost Andersona Cooperja; Kariera in viri dohodka

Anderson Cooper je sin od Gloria Vanderbilt . Rodil se je s srebrno žlico, ko se je rodil, je imel veliko denarja. Njegova mati je bila izjemno bogata, saj je bila iz družine Vanderbilt in ta družina je imela najbogatejšega človeka na planetu, ker so imeli odlične posle, povezane s pomorstvom in železnico. Bil je iz premožne družine, zato je živel v Vietnamu, nato v Afriki na Bližnjem vzhodu, od tam pa se je začel ukvarjati z novinarstvom ali lahko rečemo industrijo novic. Ko je bil otrok, je dobil najboljšo šolo, od samega začetka je bil inteligenten človek. Bil je iz bogate družine in je bil tudi tako velika osebnost, da je zlahka navezal osebne stike z znanimi osebnostmi in zaradi tega je postal novinar, imeli smo veliko znanja o temah, povezanih z novinarstvom. Torej, koliko je neto vrednost Andersona Cooperja leta 2021?

Kariera Andersona Cooperja

Najprej je delal na prvem kanalu v svojih zgodnjih dneh, nato pa je po 4 letih dela s kanalom 1 Anderson Cooper leta 1995 dobil mesto v ABC kot poročevalec. Opravil je veliko trdega dela, čez noč je sidral svojo informativno oddajo, delal je dan. in noč, da postane to, kar je zdaj. Trenutno Anderson Cooper dela kot poročevalec za CNN. Po sodelovanju z ABC news je Anderson Cooper postal tako strokovnjak, da je zdaj eden najuspešnejših moških v novinarski industriji in veliko zasluži.Družinska zgodovina Andersona Cooperja

Njegova mati, ko je umrla, je imela neto vrednost približno 185 milijard dolarjev, kar jih je uvrstilo med 10 najbogatejših ljudi vseh časov.
Njihov družinski zaslužek ni bil prenesen nanj. On in njegovi bratje in sestre so si sami plačevali šolnine in samostojno postali finančno močni. Tako je delal sam in trdo delal, Anderson Cooper je svojo kariero uspešno popestril tako, da je eden najbogatejših voditeljev novic v ZDA.

Prihodnji načrti Andersona Cooperja

25. septembra 2021 je Anderson Cooper razložil nekaj načrtov, ki jih ima za svojega sina. Nekega dne je v podcastu govoril o svoji nedavni knjigi, kjer je dejal, da bo šel po stopinjah svoje matere in da ne bo dal vsega denarja svojemu sinu kot podedovani denar, ko umre, kot takega nima načrtov. Denar ga ne zanima niti ne verjame v to, da bi veliko denarja prenesli na svoje generacije.