Napoved datuma izdaje 6. sezone This Is Us se bo zgodila ta mesec?

Po petih sezonah To smo mi oboževalci nestrpno pričakujejo šestega. Od trenutka, ko je bila premierno predstavljena leta 2016, so serijo pozitivno sprejeli tako oboževalci kot recenzenti. Ni skrivnost, da je drama Dana Fogelmana z vsako novo sezono postajala vse bolj priljubljena. Koliko sezon bo imela drama še? Ali bo 6. sezona To smo mi? Česa se lahko oboževalci veselijo v njem? Vse, kar morate vedeti, je tukaj.

To smo mi: Uvod

Na srečo je nekaj dobrih novic. Sledila bo 6. sezona This Is Us. Prvi posnetek prihajajoče šeste sezone This Is Us se na prvi pogled ne zdi depresiven. Toda takoj, ko ugotovite, da je v oddaji Pearsons NBC ostalo le še nekaj epizod, ugotovite, da oba vpijeva!

Za 6. sezono ikonične družinske drame NBC, ki se je začela leta 2016, je bilo na splošno predvideno, da bo zadnja sezona, vendar je bila potrjena v začetku tega leta. Datum izdaje še ni objavljen. Vsekakor je NBC napovedal, da bo šesta sezona na sporedu leta 2021 ali 2022, odvisno od tega, kdaj se trenutna sezona konča. Dan Fogelman je tudi izjavil, da se program ne bo začel izvajati v jesenski sezoni, kar je nekoliko razočaranje. Posledično lahko pričakujemo, da bo oddaja izšla najpozneje v začetku leta 2022. Velik uspeh je dosegla tudi 5. sezona. Pohvalilo jo je več kritikov. Kot pravi Fogelman, je vedno želel, da bi šesta sezona imela jasen zaključek. Od avgusta 2021 je Fogelman objavil, da je scenarij šeste sezone končan in da so pripravljeni začeti s produkcijo. Do takrat pa držimo pesti.Ustvarjalec To smo mi Dan Fogelman draži prihajajočo šesto sezono.

Medtem ko številni oboževalci This Is Us nestrpno pričakujejo prvenec 6. sezone, je Fogelman napovedoval zadnje poglavje Pearsonovih. Avgusta je ustvarjalec oddaje dal velik namig glede naslova prve epizode. Poleg tega je izjavil, da naj bi prva epizoda 6. sezone This Is Us dolga 10 znakov. Ustvarjalec je izjavil, da so bili, ko je uradnikom studia predlagal pripoved To smo mi 6. sezone, v solzah. Na vprašanje, ali je bil pri pisanju prihajajoče premiere kdaj čustven, je Fogelman odgovoril, da je, in opozoril, da se je to zgodilo le enkrat prej. Objavil je tudi sliko s snemanja, prvi dan snemanja zadnje sezone oddaje.

In on ni edini, ki je do zdaj razglasil 6. sezono This Is Us. Več članov šova je naslednjo sezono dražilo v seriji tvitov. Po prejemu izvoda scenarija je Brown izrazil svoje navdušenje pri sledilcih.

To smo mi: datum izdaje

Z 18 epizodami v 6. sezoni bo na sporedu v začetku leta 2022.