Miraculous Season 5 Datum izdaje; Kdaj bo na voljo na Netflixu?

Serija Čudežno je postavljena v sodobni Pariz in spremlja skupino najstnikov. Ko zlo udari, Marinette Dupain-Cheng in Adrien Agreste uporabita čarobne dragulje, znane kot Čudežni, da se spremenita v njuni osebnosti superjunaka, Pikapolonica oziroma Mačka Noir. Hawk Moth (kasneje Shadow-Moth) hrepeni in si prizadeva ukrasti njihove moči z uporabo svojih Akum, metuljev, nabitih z zlobno energijo, da spremeni navadne Parižane v superzlobneže, ko gredo skozi slabe izkušnje. Medtem ko se borita s svojo ljubeznijo drug do drugega, se ne zavedata skritih identitet drug drugega. Torej, kdaj bo na Netflixu izšla 5. sezona Miraculous.

Kakšen je datum izida 5. sezone The Miraculous?

Miraculous Season 5 naj bi bil premierno prikazan leta 2021. Več informacij trenutno ni na voljo. 4. sezona je izšla leta 2020, 5. sezona pa verjetno ne bo izšla kmalu zatem, torej v prvem delu leta 2021. Bolj racionalna bo od datuma izdaje konec leta 2021.Preberite tudi: Supergirl 6. sezona, 16. epizoda, datum izdaje, promocija in spojlerji

Kaj lahko pričakujemo od 5. sezone?

Po besedah ​​producenta Jeremyja Zaga ekipa Miraculous zdaj dela na filmu, stripih, TV in 5. sezoni Miraculous. Pikapolonica bi morala raziskati svet v iskanju drugih Kwamijev v 5. sezoni. Na določene načine so bili Kwamiji poraženi.

To potrjuje tisto, o čemer smo že sumili: Kwamijev je več kot trenutno priznanih 19. Ker se vsak Kwami rodi kot posledica novega pojma ali čustva, bi jih moralo biti veliko. Dvomim, da jih bo Pikapolonica uspela vse vrniti nazaj, toda vsaj bomo lahko našli nekaj novih Kwame in s tem nove moči. To pomeni, da bi morali v 4. sezoni izvedeti več o dobro znanem, a še vedno skrivnostnem Kwamiju.

Ali bo v 5. sezoni Čudežne narave nov superzlobnevec?

Nimamo pojma, kakšna prihodnost čaka za Miraculous. Vendar po besedah ​​Jeremyja Zaga zdaj vemo, da bo s Papillonom tekmoval nov superzlobnež. Ni jasno, ali se bo pojavil v 4. ali 5. sezoni.