Midsomer Murders Season 23 Datum izdaje in status podaljšanja

Midsomer umor s je televizijska serija, katere žanr sta kriminalna drama in skrivnost. Temelji na romanu, ki se imenuje glavni inšpektor Barnaby, ki ga je napisala Caroline Graham. Midsomer umori je detektivska drama, ki jo producira Betty Willingale. To je zelo stara televizijska serija, narejena v Združenem kraljestvu v angleškem jeziku. Trenutno obstaja 22 sezon za umore v Midsomerju s skupno 128 epizodami, čas trajanja pa je med 89 in 102 minutami. Prva sezona umora v Midsomerju je izšla leta 1997 in se serija nadaljuje. Vse sezone umorov Midsomer so bile zelo cenjene. Občinstvu je serija zelo všeč, saj je zelo razvajajoča, zanimiva in ima veliko pretresov.

Datum izdaje 23. sezone Midsomer Murders

Zdaj govorimo o datumu izida 23. sezone Midsomer murders. Iz starejših izdaj lahko dobimo idejo, da se je urnik premier v zadnjih 2 letih pogosto spreminjal. Prvi 2 epizodi 22. sezone sta bili izdani leta 2020, vendar so si zaradi pandemije koronavirusa morali vzeti odmor, nato pa je po enem letu izšla tretja epizoda marca 2021 z naslovom Strong of Death. Oboževalci so pričakovali, da bo 22. sezona Midsomer Murders izšla v celoti leta 2020, vendar se to ni zgodilo, 3. epizoda 22. sezone je v nedeljo, 2. oktobra. Ta razpored prikazuje, kako se bo naslednja sezona nadaljevala. Sezona 22 umorov v Midsomerju je bila premierno prikazana v mesecu aprilu 2021 in marcu. Ti dve epizodi naj bi izšli konec leta 2020 zaradi pandemije covid-19 so bili datumi izida prestavljeni in to lahko pričakujemo tudi od naslednje sezone.Podatki, ki jih imamo, so, da jih mreža ITV še vedno ni potrdila o podaljšanju in datumu izdaje 23. sezone umorov v Midsomerju, vendar ne moremo pričakovati novic in posodobitev letos, morda pa bomo sredi leta 2022 dobili nekaj dobre novice.

Izvršna producentka Michele Buck je dejala: 'Zelo smo veseli, da nas je ITV prosil za produkcijo več Midsomer Murders', zaradi česar je izid 23. sezone Midsomer Murders zagotovo.