Maldalorska sezona 3 se ubija v Disney+? PRAVICE so morda resnične

Ljubitelji Vojne zvezd povsod po svetu, mali, za vas imam sočne novice!! Favreau je vztrajal, da se bo sezona 3 The Mandalorian nadaljevala s ploščo Pascalovega Dina Djarina. Mandalorian ima v pripravi tri spin-offe: Knjigo Bobe Fette, Ahsoke in Rangers of the New Republic. Vse tri se odvijajo v istem časovnem okviru kot glavna oddaja, ki je postavljena pet let po vrnitvi Jedija.

Intriganten del je, da obstaja načrt, da se to podvesolje oddaj združi v večjo zgodbo. Sliši se malo podobno, kot je Netflix združil svoje različne televizijske oddaje o superjunakih Marvel v miniseriji The Defenders, vendar bi pričakovali, da bodo načrti Disneyja in LucasFilma bolje sprejeti kot serija križancev Netflix. V januarskem intervjuju za IndieWire je Pascal dražil, da se zaveda, 'kakšen je načrt' za sezono 3 in naprej, vendar tega očitno ni mogel podrobneje razložiti zaradi spojlerjev in dogovorov NDA v svoji pogodbi.

Od zdaj 3. sezona Mandalorian nima potrjenega datuma dostave. Podobno temu, kar smo omenjali, bo oddaja nastala šele po tem, ko bo The Book of Boba Fett končala s snemanjem. Kot je povedal ustvarjalec Jon Favreau, se je zadnja oddaja začela ustvarjati decembra 2020. Glede na to, da zaradi pandemije Covid-19 ni kolcanja, bi se moralo snemanje 3. sezone The Mandalorian na koncu začeti leta 2021. Objava ustvarjanja za sezono Mandalorian 3 Združenja filmske in televizijske industrije pravi, da naj bi se snemanje začelo 5. aprila 2021 – Lucasfilm trenutno ni povedal ničesar o tem vplivu.Bespin Bulletin, ki je eden najbolj navdušenih oboževalcev filma Star Wars, se je vrnil z novimi posodobitvami 3. sezone Mandolorian. Povedali so nam, da so bili na snemanjih šova opaženi 'wookiji', kar je še povečalo napetost v finalu konec sezone 2. Takoj na koncu smo spet videli Lukea Skywalkerja. Potrjujejo, da je ne glede na to, da so to preprosto poročila, nejasno, ali je cenjeni Wookiee naravni lik iz pustolovščine ali le nadnaravni videz ljubljene živali, vendar je ob možnosti, da se lahko pojavi Luke Skywalker, težko preprečiti, da bi se kaj zgodilo. na The Mandalorian.

V svoji objavi Bespin Bulletin navaja: »Pred letom dni sem slišal poročila, da se lahko Wookiee ali Wookiees prikažejo v The Mandalorian. Vedel sem, da se Wookiee spet pojavi iz izbirnega vira in celo videl potrditev, da se Wookiee morda pojavi v 3. sezoni The Mandalorian iz drugega vira. Ne bi mogel reči, ali je Wookiee sploh pomemben, če je lik, ki ga poznamo, ali pa je le temeljni lik. Pomislila sem si, da bi si zaslužil sklicevanje, saj imamo kot celota radi puhasto kroglo.'

Iz prve množice, ki se je srečala s Chewbacco v filmu Vojna zvezd: Novo upanje, smo se natančno naučili, kako neverjetna in brutalna bi lahko bila vrsta, vendar pa zaradi njegove potlačene narave in objema njegovih pogumnih stranskih metod nikoli nismo v celoti videli, kako divja Wookiee bi lahko bil.

Na srečo je zaradi napredovanja stripov o Vojni zvezd, predstavitev številčnosti, ki preganja Wookiee, Črni Krrsantan pokazal največjo zmogljivost točno tega, kar bi se lahko zgodilo, ko bi vrsta izkoristila svoje nižje čute, saj smo videli različne hude izkušnje. nad sistemom daleč, daleč. Kot je razvidno iz imena, si je Črni Krrsantan pridobil ime zaradi omejenega obsega njegove temne kože, ki je bila morda darilo za vse, ki prepoznajo Wookieja na zaslonih The Mandalorian.