Ločitev Jasona Momoe in Lise Bonet POTRTJENA po mesecih govoric

Na žalost zgornji naslov drži! Jason Momoa in Lisa Bonet odločila, da bosta končala zakon. Da, o tej temi smo že slišali nekaj govoric, a uganite, kaj tokrat ni govorica, saj je par sam potrdil zgornjo izjavo. Zdi se, da je njun zakon preživel le 4 leta. Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, ravno tukaj.

Jason Momoa in Lisa Bonet nista več skupaj. Par je končal njun 4-letni zakon!

Par je potrdil govorice o ločitvi! Niso več skupaj. Odločila sta se, da bosta končala svoj zakon. Jason Momoa in Lisa Bonet sta na svojem Instagramu objavila skupno izjavo, v kateri sta potrdila govorice o ločitvi. Par si deli dva čudovita otroka in jima želi svetlo in srečno prihodnost. Njun zakon se je razpadal in to je slabo vplivalo na njune otroke. Tako sta se končno odločila, da se ločita.Sčasoma je iskrica iz njunega zakona zbledela. Še vedno imata neizmerno spoštovanje in ljubezen drug do drugega in sta se odločila, da bosta skupaj starševala sina in hčer. Glede na naše notranje vire in temeljito študijo je bil čas za par prekleto oster. Prej ali slej sta vedela, da se bodo stvari med njima poslabšale. Med njima je postajalo zagrenjeno, zato sta se odločila, da končata zakon.

Objavo sta objavila samo zato, da bi oboževalce obvestila, da sta se o ločitvi sporazumno dogovorila. Poleg tega so želeli biti iskreni do svojih oboževalcev. Dva se poznata že več kot desetletje. Njuna zmenkarska časovnica sega v leto 2004. Po dolgih 12 letih sta se odločila zavezati svoj poročni vozel. Toda na žalost je par 'zastavljanja ciljev' zdaj ločen. Še naprej sta prijatelja, vendar ne bosta več označena kot mož in žena.

Ločitev Jasona Momoe in Lise Bonet - ogromen šok za njihove oboževalce! Vedite vse o tem, samo tukaj spodaj.

V preteklih letih sta oba doživela izrazito rast v svoji karieri. Nihče ni videl tega, da je prišlo, to je bil nenaden šok za njihove oboževalce. Paru je vedno uspelo biti drug drugemu ob strani. Ljudje so ju označevali kot 'popoln par'. A zdi se, da sta imela oba resne težave v zakonu. Želela sta se pravilno odločiti za svoje otroke in sta zato menila, da bi bilo bolje, da njun zakon končata.

Razhod para je bil velik šok za celotno industrijo. Jason Momoa in Lisa Bonet so bili vedno blizu drug drugemu. Glavni vzrok za njun razhod še vedno ni znan nikomur. Toda glede na njuno skupno izjavo menimo, da so njun zakon ovirala nekatere velike težave. Več o tem vas bomo zagotovo obvestili, takoj ko bomo slišali kaj novega na to temo. No, to je za zdaj vse, za več takšnih najnovejših posodobitev in tračev o slavnih, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.

OznakeJason Momoa Lisa Bonet