Kdaj prihaja 4. sezona Ozarka na Netflix? Posodobitve datuma izdaje

Ozark je ena izmed znanih dramskih serij kriminalnih trilerjev. Predstava je briljantna kreacija zelo nadarjenega dueta Billa Dubuquea in Marka Williamsa. Oddaja je zelo znana na Netflixu. Odkar je občinstvo videlo 3. sezono, so ljudje čakali na drugo sezono. Toda kje je? No, ostanite z nami, če želite izvedeti vse o 4. sezoni Ozark ravno tukaj!

Kdaj bo izšla 4. sezona Ozarka?

Prejšnja sezona je bila 3. sezona 'Ozark' predvajana že lani, zlasti 27. marca 2020. Oddaja je bila predstavljena na Netflixu. Tretja sezona je bila sestavljena iz desetih epizod. Vsaka od epizod 3. sezone je trajala od 53 do 66 minut. Zagotovo vemo, da je bila oddaja obnovljena za četrto sezono kriminalne dramske serije.Natančneje, Netflix je 30. junija 2020 uradno napovedal obnovo oddaje. Samo po treh mesecih po zaključku 3. sezone je Netflix napovedal četrto sezono Ozarka. Ne samo to, po naših poročilih bo 4. sezona oddaje zaznamovala konec celotne serije, Ozark. To še ni vse, četrti del bi vseboval skupno 14 epizod, ki bodo razdeljene na dva dela. Vsak del naj bi vseboval 7 epizod.

Četrta sezona je bila predvidena za predvajanje, zlasti septembra 2021. Žal pa se oddaja še snema in zato moramo še malo počakati. Oboževalci bodo morali počakati nekaj časa, da bodo videli zadnjo sezono šova. Snemanje 4. sezone Ozarka se je začelo 9. novembra 2020. Po naših virih se bo snemanje končalo do 8. oktobra 2021. Zato močno verjamemo, da bo 4. sezona 'Ozark' na platnu naslednje leto, 2022.

Kakšen je predvidljiv zaplet 4. sezone Ozark?

V zadnji epizodi 3. sezone Ozarka smo videli enega in edinega mafijskega šefa Navarro, ki povabi Martyja, Wendy skupaj s Heleno na praznovanje krsta svojega novorojenega sina. Videli smo tudi, da je bila Helen ubita v tej sezoni. Navarro objame tudi Martyja in Wendy, kot gesto, ki označuje začetek nove skupine. Po drugi strani pa Jonah spozna tudi dejansko resničnost svojih staršev. Bena ni več in to močno vpliva na Ruthino duševno zdravje. Videti je, da Ruth večinoma zanika, da bi delala za Byrdes. Zdaj je večinoma ganjen, da se pridruži Darlenini operaciji.

Četrta sezona bo zagotovo izbrala konec prejšnje sezone. Na vprašanja na pol leve boste dobili odgovore v prihajajoči finalni sezoni. Občasno bosta Marty in Wendy Byrde postala najmočnejša v celotni ekipi. Videli bomo, da Jonah razkriva skrivnost Benove smrti. Za rešitev bo zagotovo lovil Wendy. Družinski odnos bo postal še bolj intenziven in bo napolnjen s polnimi dramatičnimi vzorci. Članica FBI-ja Maya Miller bo zagotovo dobila več vlog v prihajajoči sezoni šova. Sumimo, da nekaj skriva in bo videti, da dela za Navarra. Zagotovo vas bomo več obvestili o vas, takoj ko bomo izvedeli kaj novega o tem.