Jennifer Lopez želi biti NAJBOLJŠA PARTNERKA, ki jo je Ben Affleck kdaj imel po REUNION-u

Jennifer Lopez ponovno obudila odnos z bivšim fantom Ben Affleck . Par preživi veliko kakovostnega časa skupaj in skupaj izgleda čudovito. Nedavno je JLo objavila video na svojem Instagramu. V videu je delila svoje cilje za novo leto. Povedala je, da želi biti najboljša mama, najboljša partnerica, najboljša sestra in najboljša oseba. Letos želi biti najboljša različica sebe. Igralka je razkrila, da si želi biti najboljša partnerka. To jasno kaže, da želi biti najboljši partner za Bena Afflecka.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer in Ben sta se spoznala na snemanjih Jenny iz videospota za blok leta 2002. Kmalu po izidu videospota je Affleck zaprosil JLo. Par je začel hoditi sredi leta 2002. Svojo zvezo sta končala leta 2004. Par je odpovedal poroko. Kasneje je Ben v intervjuju povedal, da je Lopez tisti, ki je želel prekiniti razmerje. Lopez je povedal, da Ben ni bil zelo zadovoljen z medijsko pozornostjo. Tako sta končala razmerje. Ben je v nedavnem intervjuju povedal, da je bil glavni razlog za njun razpad preveč medijev.Jennifer ima dva otroka od bivšega moža, Marc Anthony . Leta 2008 je rodila dvojčka. Par je njunima otrokoma poimenoval Maximilian David in Emme Maribel. Marc in Jennifer sta leta 2012 vložila zahtevo za ločitev, par pa se je ločil junija 2014. Po ločitvi je začela hoditi s košarkarjem Alex Rodriguez leta 2017. Par se je razšel leta 2021.

Po drugi strani se je Ben Affleck poročil z igralko Jennifer Garner leta 2005. Par ima skupaj tri otroke. Par se je ločil leta 2018. Ben je v intervjuju delil, da je zaradi grozljivega zakona zašel v kajenje in druge slabe navade. Nikoli si ni želel ločitve, ker je imel otroke, a več ni mogel prenesti, zato se je odločil za ločitev.

Potem ko se Lopez in Affleck spet srečata, oboževalci čakajo, da bodo stvari popeljali na višjo raven. Poročali so tudi, da imata načrte za poroko. Želijo si, da bi bila njuna poroka preprosta, a vplivna. Skupaj načrtujeta marsikaj. Poročali so, da Ben išče zaročne prstane. To bi lahko bil namig, da bi se par lahko kmalu zaročil.

Duo je pogosto opažen skupaj. Opaženi so bili pri nakupovanju skupaj z JLojinimi otroki. Kasneje so jih upodobili tudi na kosilu z JLojinimi otroki in očetom. Videti je, da želi par čim bolje izkoristiti svoj čas.

Po nedavnem videu, ki ga je objavila Jennifer, je povsem očitno, da se po svojih najboljših močeh trudi biti idealna partnerica Benu. Nekateri viri so tudi razkrili, da si par vzame čas za pogovor o svojih občutkih. Uživata v skupnem času in se ne mudita z ničemer. Tokrat stvari ne jemljejo za samoumevne. No, upajmo, da bo dvojec tokrat svojo zvezo popeljal v poroko. Zaenkrat moramo počakati, da par objavi zaroko.Na delovnem področju bo naslednji mesec v kinodvoranah izšel novi film Jennifer Lopez Poroči se z mano.