Jennifer Aniston obžaluje, da se je odločila za poklic namesto otrok in mora zdaj živeti z odločitvijo

Jennifer Aniston je bil del priljubljene serije ' PRIJATELJI ‘. Je tudi ena najbolj znanih hollywoodskih igralk. Vendar je nekoliko nezadovoljna s komentarji o njenem osebnem življenju. Izvedemo več podrobnosti v tem članku.

Kaj se je pravzaprav zgodilo?

V nedavnem intervjuju je igralka delila, kako ljudje komentirajo njeno osebno življenje. Povedala je, da je označena kot grda, ker se osredotoča na svojo kariero in ne na otroke. Dejala je, da ljudje tega dejstva ne poznajo. Nihče ne pozna spoznanj. Povedala je, da se nihče ne zaveda, kaj se dogaja z njo osebno in zdravstveno. Kaj je problem in zakaj ne more imeti otrok? Bila je enako prizadeta in žalostna.

Dala je primer Dolly Parton in poudaril, da so ženske vedno tarče. Povedala je, da je skrajni čas in da želi premakniti vse te kritike. Nadalje je navedla razlike med spoloma. Če se moški poroči več kot enkrat, ga ne sprašujejo. Vendar pa to ne velja za ženske.Anistonina pretekla razmerja

Jennifer se je v preteklosti soočala tudi z vprašanji o svoji nosečnosti. Aniston je bila poročena s hollywoodskim igralcem Brad Pitt leta 2000. Par se je ločil leta 2005. Pojavljale so se govorice, da se je par razšel, ker Jennifer ni želela imeti otrok. Želela se je osredotočiti na svojo kariero. 52-letna igralka se je poročila z Justinom Therouxom. Poklicali so jo k sebičnosti, saj se je osredotočala na svojo kariero in ne na načrtovanje družine. Justin Theroux in Jennifer Aniston sta se ločila leta 2017.

V intervjuju za revije Allure je povedala, da jo označujejo za sebično. Ljudje trdijo, da vedno izbere svojo kariero namesto otrok. Nima želje biti mati. Povedala je tudi, da to, da nimaš lastnih otrok, ne pomeni, da ne moreš imeti materinske ljubezni. Menila je, da je to precej nesramno in žaljivo.Delila je objavo, v kateri je navedla, da se bo držala stran od svojih necepljenih prijateljev. Jennifer Aniston so imenovali tudi 'liberalna voščena luknja' in ljudje so jo ustrahovali.

V zadnjem času se je Jennifer ponovno srečala z bivšim možem Bradom Pittom. Skupaj so se pojavili za mizo zbiranja sredstev, ki so jo brali skupaj z različnimi drugimi zvezdami, kot so Morgan Freeman in Mathew McConaughey . Kasneje je v intervjuju povedala, da sta z Bradom prijatelja za vedno.

Na delovni fronti

V začetku leta 2021 se je Jennifer ponovno združila z igralsko zasedbo slavnega sitcoma PRIJATELJI. Skupaj sta se pojavila na posebni združitveni predstavi. Hollywoodska igralka je v oddaji igrala vlogo Rachel Green. To je bila ena najuspešnejših oddaj vseh časov. Zaradi tega je Aniston postala tudi slavna in ena najbolje plačanih igralk.

Povedala je, da jo je ponovno srečanje spomnilo na stvari iz preteklosti. Oddaja se je začela leta 1994, zadnja epizoda pa je bila posneta leta 2004. Jennifer se je istega leta razšla s svojim takratnim možem Bradom Pittom. Igralska zasedba se je ponovno zbrala za ponovno srečanje, vendar so jo zaradi pandemije podaljšali. Na delovnem področju je Aniston del serije Apple Tv+ Jutranja oddaja . V oddaji nastopajo druge znane zvezde Reese Witherspoon , Billy Crudup in drugi.