Je 2. sezona The Girl In The Woods prenovljen ali odpovedan s strani Peacock?

Dekle v gozdu je ena najbolj skrivnostnih in nadnaravnih dramskih serij. Oboževalcem je bila zgodba o oddaji všeč in zdaj prosijo za nadaljnjo vsebino. Tam je toliko novic, nekateri pravijo, da je bila oddaja obnovljena, drugi pa napovedujejo, da je bila odpovedana. Kaj je torej dejanska resnica za tem? Bo oddaja v bližnji prihodnosti prenovljena? Ali pa je predstava odpovedana? No, bodite potrpežljivi, saj imamo odgovore na vsa vaša zastavljena vprašanja. Če želite izvedeti vse o 2. sezoni The Girl In The Woods, ostanite z nami, samo tukaj spodaj!

Kdaj bo izšla 2. sezona Dekle v gozdu?

Prva sezona 'The Girl in The Woods' je pravkar izšla danes. Da, če še vedno niste ujeli te serije, kaj potem čakate? Zgodba serije je izjemno dobro sestavljena. Gre za ogled, zato vam priporočamo ogled prve sezone oddaje. Oddaja je bila na sporedu danes, 21. oktobra 2021, ekskluzivno na televizijskem omrežju Peacock. Prva sezona naj bi imela okoli osem epizod, vsaka pa naj bi trajala 26 minut.Zaenkrat še vedno mislimo, da je prezgodaj govoriti o naslednji sezoni šova. O tem še vedno ni nobenih posodobitev ali večjih novic. Toda v nedavnem intervjuju je režiserka oddaje Krysten Ritter, ki je delala na prvih štirih epizodah oddaje, dejala, da obstaja nekaj možnosti, da bi se oddaja vrnila.

Glede na zgoraj navedeno še vedno nimamo pojma o datumu izida 2. sezone The Girl In The Woods. Če pa bo oddaja letos obnovljena, bomo morda videli drugi del oddaje do naslednjega leto. Prepričani smo, da bomo predstavo dobili po jeseni 2022 ali včasih kasneje.

Preberite tudi: Napovedan datum izdaje 4. sezone Ozark; Prihaja na Netflix januarja 2022

Kakšen bo predvidljiv zaplet za 2. sezona Dekle v gozdu?

Če bomo kdaj dobili novo sezono za 2. sezono The Girl In The Woods, bo zagotovo prevzela zadnjo epizodo prejšnje sezone oddaje. Ta sezona šova se je končala na velikem prelomu. Še vedno je toliko vprašanj v glavi gledalcev. Vse te polovične zgodbe je treba dokončati. Publika vsekakor želi izvedeti več o predstavi. Dobili smo vznemirljiv finale prve sezone oddaje.

Predstavi je treba dodati še marsikaj. Naslednja sezona oddaje bo zagotovo bolj dramatična in akcijska. Več vznemirjenja prihaja na pot občinstvu. Vsekakor vas bomo obveščali z več informacijami o naslednjem delu oddaje. Zaenkrat imamo na voljo samo še toliko, a kmalu prihajajo nove posodobitve. Če želite več informacij o najnovejših filmih in oddajah, ostanite povezani z nami.