Jaden Smith in Will Smith MRTVA v AVTOTRŠČKI Govorice se širijo po internetu

Nekaj ​​let nazaj je bilo na internetu veliko novic, na tisoče trditev, ki so to govorile Will Smith in njegovega sina Jaden Smith so bili udeleženi v nesreči. Očitno je to zelo zaskrbelo njegove oboževalce. Nekateri so tudi povedali, da so umrli v tej množični prometni nesreči. Je ta govorica sploh resnična? Kaj se skriva za to šokantno govorico? Če želite vedeti vse, ostanite z nami, ravno tukaj!

Bosta Smith in sin Jaden Smith v množični prometni nesreči?

Govorice o okrutni prometni nesreči Willa Smitha in Jadena Smitha so poročali pred skoraj dvema letoma. Ta govorica je bila prvotno razširjena prek platforme Facebook. Ne samo to, ljudje so trdili, da je sin slavnega hollywoodskega zvezdnika Jaden Smith na koncu umrl v množični prometni nesreči. V članku, ki je šel po spletu, je pisalo, da je avtomobil velike zvezde doživel grozljivo nesrečo s tovornjakom. In nazadnje, članek pravi, da je v grozljivem incidentu na žalost umrl Jaden Smith. izgubljen. To lažno novico je objavila neznana spletna stran, ki je uporabljala logotip CNN.Zaradi te nenadne nesrečne govorice je bil Willov oboževalec zelo zaskrbljen. Tako smo v nekaj urah po govorici videli, da so bile ustvarjene različne Facebook strani, ki so vse trdile, da so govorice legitimne. Videli smo celo toliko usmiljenih in žalostnih objav o tej zadevi na vseh vrstah platform družbenih medijev. Toda na srečo smo kmalu prejeli potrditev, da sta oba popolnoma dobra in živa. Will Smith in njegov sin Jaden sta živa in zdrava.

Hiter pogled na Willa in Jadenovo reakcijo na govorice!

Will Smith se v resnici ni odzval na nobeno od teh lažnih trditev, da sta on in njegov sin umrla v prometni nesreči. Občasno smo prejeli takšne lažne govorice, vendar Will nikoli ni pogledal ali čutil potrebe po tem, da bi se odzval na te lažne govorice o smrti. Toda Willov sin Jaden Smith se je odločil izraziti proti tem stvarem. Povedal je, da to počnejo ljudje, ki poskušajo pridobiti pozornost množice. A po njegovih besedah ​​bo vse to samo še bolj priljubljeno njega in njegovega očeta! Tudi Jaden se je počutil zelo lepo, ko je videl, da njihovi oboževalci tako skrbijo zanje.

Kaj je vzrok za govorice? Odkrijte, vse tukaj!

Govorice, ki jih je ustvarilo spletno mesto, so bile zgolj goljufivo dejanje. Spletno mesto je sčasoma spustilo ljudi na zlonamerna spletna mesta. Ta lažna govorica, ki se je razširila po vsem internetu, je bila narejena samo zato, da bi pridobila pozornost javnosti. Ne samo v letu 2019, podobna vrsta novic o Willu in Jadenu je bila objavljena tudi na internetu že leta 2016. Trdila je o samomoru namesto o nesreči. Novica, natančneje govorica, ki je prišla leta 2016, je imela priložen tudi video. Prepričajte se, da ne verjamete vsemu, slišite na internetu! Za nadaljnje najnovejše posodobitve in novice, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.