Iron Man 4 bo PONOVNI ZAGON, ki ga je potrdil Kevin Feige, to je tisto, kar vemo

Ja, prav ste slišali! Iron Man 4 je trenutno v izdelavi. A bomo videli Robert Downey Jr. v četrtem delu Iron Mana? Nedavno je predsednik filmskega vesolja Marvel, Kevin Feige preveč potrjeno o snemanju Iron Man 4! Ostanite z nami tukaj, če želite izvedeti vse o tem.

Iron Man 4 se dogaja! Je sploh res?

Vsi smo videli, kaj se je zgodilo s Tonyjem Starkom v enem največjih filmov MCU, Endgame. Naš ljubeči Iron Man je umrl na koncu filma. Tony Stark bi morda odšel, da bi bil del Marvel Cinematic Universe, vendar njegova baza oboževalcev še vedno obstaja. Ko gre za priljubljeno uvrstitev oboževalcev, je Iron Man premagal vse legendarne čudežne superjunake. Vsi oboževalci čudežev so od srca jokali, ko so videli, da Stark umira v Endgame. Za film Iron Man smo že videli trojčke. Toda veliko vprašanje je, ali imamo še enega na seznamu?Tony Stark je zdaj mrtev! Kdo bo torej prevzel zapuščino Iron Mana? Nobenega dvoma ni, da se Tony Start aka Iron Man ne bo vrnil, da bi igral glavno vlogo v filmih MCU. Toda ali to pomeni, da na slikah MCU ne bomo videli niti njegovega najmanjšega pogleda? No, če bo Iron Man zamenjan, potem ocenjujemo, da bo Iron Lad ali pa bo najverjetneje Ironheart prevzel legendarni naslov naslednjega Iron Mana!

Reči o Iron Manu 4 Kevina Feigeja!

No, trenutno so vse oči uprte v film, Ironheart. Zaenkrat še nimamo veliko posodobitev ali novic o tem! Vendar upamo, da bomo kmalu izvedeli več o tem. Enega za drugim nas je zapustilo vseh šest Maščevalcev. Ampak ne skrbite tam zunaj, saj imamo še veliko za videti v prihajajočih filmih in oddajah MCU. Oboževalci so zelo radovedni, da bi izvedeli vse o prihajajočem filmu Ironheart.

Zaenkrat vemo le, da bo Ironheart izšel izključno na platformi Disney+. Že imamo čudežni strip z imenom Ironheart. Celotna zgodba je v knjigi zelo lepo razložena. Iron Man 4 bo zagotovo sledil stopnicam knjige. Pred kratkim smo v ekskluzivnem intervjuju slišali nekaj več o filmu. Naš priznani predsednik Kevin Feige nam je povedal, da je Ironheart trenutno v procesu snemanja.

Datum izida, napovednik in zaplet zgodbe so skrivnostni. Prepričani pa smo, da bodo vse informacije o Ironheartu prišle v javnost do sredine sezone, naslednje leto, 2022. Če boste spremljali stripovsko zgodbo, boste videli, da bo Riri William s Tonyjem prevzel zapuščino Iron Mana Starkova pomoč. No, več o liku Riri Williams boste našli v prihajajočem čudovitem celovečernem filmu Black Panther 2, ki je bil prvotno naslovljen kot Black Panther: Wakanda Forever. Več o tem vas bomo zagotovo obvestili, takoj ko bomo na Iron Manu 4 našli kaj novega.