Igralka Lily Collins Emily v Parizu PRENOVLJENA za še dve sezoni, potrdil Netflix

Lily Collins trenutno uživa na vrhuncu svoje zvezdniške slave. Zvezdnica se je s svojo oddajo Netflix izkazala za vse, Emily v Parizu . Pred kratkim, prejšnji mesec, se je pojavila druga sezona šova. Ni mogoče zanikati, da je Lily Collins uspela v drugi sezoni serije Emily v Parizu. Oboževalci so bili navdušeni nad njenim nastopom in so želeli izvedeti več o šovu. Ali bodo v Parizu še druge sezone Emily? To je najbolj zastavljeno vprašanje oboževalcev. Torej, tukaj je, samo na vašo željo! Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, ravno tukaj.

Vse, kar želite vedeti o Emily v Parizu, je tukaj spodaj!

Emily v Parizu je priljubljena Netflixova oddaja. Oddaja se vrti okoli ameriškega dekleta po imenu Emily, ki je polna delovnega navdušenja in močnih idej. Njeno delo jo pripelje v Pariz in drama se začne. Uresničijo se ji sanje o raziskovanju mesta ljubezni. A ni vedela, težave trkajo na njena vrata.Prilagajanje francoski delovni etiki, razumevanje francoske kulture ljubezni, učenje francoskega jezika, sklepanje francoskih prijateljev so bile za Emily resnične naloge! Dve sezoni sta nam pokazali Emilyjino izkušnjo v Parizu. Emily rada naredi stvari popolne, toda Pariz je bil zanjo prava vožnja. Doslej se je po svojih najboljših močeh trudila prilagoditi francoski kulturi. Zna blesteti na svojem delovnem mestu. Toda ali bo zasijala v svojem ljubezenskem življenju? No, če želite to vedeti, morate gledati Emily v Parizu, 1. in 2. sezoni. Oglejte si to izključno samo na Netflixu!

Ali bodo v Parizu nadaljnji letni časi Emily?

Netflix je pred kratkim potrdil, da Emily In Paris še ni končana. Oddaja je uradno podaljšana še za dve sezoni! Ste veseli, da boste videli Emily v 3. in 4. sezoni v Parizu? Predstava je polna drame in čustev! Do zdaj je Emily v Parizu izpolnila pričakovanja oboževalcev.

Ja, oddaja je bila deležna tudi nekaj kritik. A ni zanikanja, mlada generacija je uživala v predstavi! Poleg tega so ljudje ljubili Lily Collins, ki je nosila čevlje Emily. V celotni predstavi je odigrala izjemno predstavo.

Kaj je lahko zaplet za Emily v 3. in 4. sezoni v Parizu?

Emily v Parizu 2 se je končala na velikem vrhuncu. Kaj bo izbrala Emily, njeno sanjsko napredovanje v pisarni v Chicagu ali službeno življenje v Parizu? Videli smo tudi, da se je Gabriel vrnil s Camille! Bo Emily kdaj dobila priložnost izraziti svojo ljubezen do Gabriela? Še več, če je Emily zaljubljena v Gabriela, kaj se bo zgodilo z Alfiejem?

Trenutno je v naših glavah toliko vprašanj. Vsa ta vprašanja bodo rešena v Emily v 3. in 4. sezoni v Parizu. Zadnji dve sezoni sta bili v veselje za občinstvo. Bosta naslednji dve sezoni izpolnili razburjenje oddaje? No, to je mogoče vedeti šele, ko se izidejo 3. in 4. sezona. Do takrat, če želite izvedeti o najnovejših novicah o novih filmih in oddajah, ostanite povezani z nami, ravno tukaj.