House Of The Dragon Datum izdaje; Teaser razkriva ogromne podrobnosti

Po kratkem premoru je House of the Dragon pripravljen za polet. HBO-ji Igra prestolov Predzgodba o dinastiji Targaryen je trenutno v razvoju, vendar je bilo delo pred kratkim prekinjeno zaradi primerov COVID-19 na snemanju.

House of the Dragon bo spet na pravi poti za izdajo leta 2022 , ko se snemanje nadaljuje.

Datum izdaje House of the Dragon

Decembra 2020 je HBO-jeva matična družba Warner Media izdala videoposnetek, ki vključuje posodobitev datumov izida nekaterih njihovih najbolj pričakovanih filmov. Po napovedniku naj bi se Hiša zmaja pojavila leta 2022. Skrb je le, kdaj se bo to zgodilo leta 2022.Prva polovica leta 2022 je še vedno možna, vendar upoštevajte, da se je produkcija serije začela aprila 2021. Čeprav so članu ekipe julija diagnosticirali COVID19, snemanje še vedno poteka poleti 2021, poroča The Hollywood Reporter .

Napovednik HBO-jeve hiše zmaja

Izšel je prvi teaser za House of the Dragon, ki nam daje prvi pogled na  Westeros  200 let pred igro prestolov.

Kakšen je zaplet serije Zmajeva hiša?

Predstava temelji na romanu Ogenj in kri Georgea R. R. Martina, ki opisuje državljansko vojno Targaryen. Dogodki se odvijajo približno 300 let pred tem, kar vidimo v Igri prestolov.

HOTD se bo poglobil v gorečo preteklost prednikov zmajeve matere Daenerys Targaryen in njeno brutalno državljansko vojno za železni prestol. V središču Zmajeve hiše je brutalni boj med Rhaenyro Targaryen in njenim polbratom Aegonom, ki se je končal z izumrtjem skoraj vseh zmajev.

Po smrti kralja Viserysa Targaryena (ne, Viserys ne nosi zlate krone) so se močne hiše razdelile v frakcije, da bi določile, kdo je zakoniti vladar sedmih kraljestev.

Kdo so ustvarjalci Zmajeve hiše?

HOTD ne uporabljata več David Benioff in D.B. Bela. Vendar se bodo pojavili nekateri liki iz Igre prestolov. Oddaja bosta Miguel Sapochnik, ki je režiral priljubljene oboževalke, kot sta Hardhome in Battle of the Bastards, in Ryan Condal, ki je režiral Hercules, Rampage in Colony. Serijo je uglasbil Ramin Djawadi, ki je pred tem sodeloval pri Igri prestolov in Westworldu.

Produkcijska ekipa House of Dragon

House of the Dragon sta skupaj ustvarila Martin in Condal. Condal je bil zadolžen tudi za pisanje pilota, kar je pomagalo oddaji priti do serijskega naročila. Pilot in prihodnje epizode režira Miguel Sapochnik, veteran Igre prestolov. Sara Lee Hess in Vince Gerardis ter Ron Schmidt so del vodstvene ekipe. Greg Yaitanes je tudi koizvršni producent. Yaitanes, Clare Kilner, Geeta V. Patel in Clare Kilner režirajo 10-delno serijo.