GRDA ločitev Adele in Simona Koneckija, ki jo je stala 140 milijonov dolarjev

Prejšnji mesec, Adele se je s svojo novo pesmijo v petletnem presledku vrnila v industrijo! Izšla je njena pesem Easy on Me! Toda kje je bila vsa ta leta? Videti je, da se je ločila od bivšega moža Simon Konecki jo je zelo prizadela! Naši viri pravijo, da je morala Koneckiju plačati 140 milijonov dolarjev, da je izstopila iz zakona! Ostanite z nami, če želite izvedeti vse o tem, ravno tukaj!

Konecki in Adele: Časovnica razmerja!

Konecki in Adele sta začela hoditi že leta 2012! Poročila pravijo, da ju je drug drugemu predstavil eden od njunih skupnih prijateljev Ed Sheeran! Istega leta 2012 so Adele videli tudi nosečo. Viri so potrdili, da sta Adele in Konecki 19. oktobra 2012 sprejela zelo srčkanega sina in sina poimenovala Angelo!



Po 6 letih zmenkov se je par odločil, da bosta svoj poročni vozel zavezala leta 2018. Toda kmalu po poroki so se stvari obrnile in njun odnos je postal zagrenjen! Poroka ni preživela niti 2 leti. Tako sta se leta 2019 odločila za ločitev. Toda ta ločitev je bila drugačna od drugih ločitev! Poročila pravijo, da je morala Adele plačati skupaj 140 milijonov dolarjev Koneckiju, da bi se osvobodila poroke! Videti je, da par sploh ni sklenil predporočne pogodbe, preden sta se odločila, da se bosta poročila!

Velik znesek za ločitev!

Adele in Simon sta finančno zdrava! Da ne pozabim, Adele kot pop zvezdnica ima v lasti veliko premoženja in avtorskih honorarjev. Par se je sprva želel normalno ločiti, a se je izkazalo, da ločitev Adele ni bila stroškovno učinkovita! Predporočne pogodbe ni bilo, zato je morala Adele plačati skupno 140 milijonov funtov. Par si je delil tudi veliko skupnega premoženja! Zaradi njune ločitve je nekaj Adelinega premoženja prešlo tudi na njegovega nekdanjega moža Simona! Kljub bridkemu koncu sta se oba odločila, da bosta imela skupno skrbništvo nad sinom Angelom! Oba zagotovo ne želita, da bi njun sin trpel zaradi njune ločitve!

Adelin novi album je na njenem bivšem možu!

Po 5 letih je Adele stopila nazaj v industrijo s svojo popolnoma novo pesmijo, Easy On Me! Adele je v ekskluzivnem intervjuju odkrito povedala, da njena nova pesem temelji na vsem, kar je preživela! To je bilo dovolj, da smo ugibali, da je pevka zagotovo nakazala linijo za bivšega moža. Vsa ta leta je šla skozi veliko 'notranjih pretresov'! Besedilo njene nove pesmi zagotovo govori o njeni notranji bolečini in travmi.

Poročila pravijo, da je bila odločitev za ločitev za Adele res težka. Bila je zlomljena in travmatizirana zaradi celotnega vprašanja ločitve. Oba, Adele in Simon, sta se na vsak način trudila, da bi njun odnos uspel, a zdi se, da naj bi se njuna ločitev zgodila! Za več takšnih najnovejših posodobitev in novic o nedavnih in trendnih slavnih tračevih, ostanite povezani z nami!