Govorice o kameo Tom Cruise in Ben Affleck v Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doktor Strange v multiverzumu norosti je eden najbolj pričakovanih filmov leta. Oboževalci Marvel so navdušeni nad izidom filma na velikem platnu. Poročajo, da je film poln elementov presenečenja. Sporočite nam več podrobnosti o filmu v tem članku.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness je nadaljevanje filma Doctor Strange, ki je izšel leta 2016. Po poročanju nekaterih medijev naj bi v filmu pričakovali številne epizode Marvelovih likov. Govori se tudi, da bodo del filma tudi nekateri superjunaki, ki niso Marvel. Marvel Studios ima zdaj tudi pravice studiev Fox. Glede na to dejstvo lahko vidimo X moški filmi superjunaki v novem nadaljevanju. Marvel Studios ima tudi povezavo s Sonyjem. Torej ta govorica morda ni samo govorica. V njej je zelo mogoče videti veliko kamej Doktor Strange 2 .Film je bil zaradi pandemije večkrat prestavljen. Pred nekaj tedni so bili na podlagi filma Doctor Strange izdani kompleti igrač, lego kock in nekaj figuric. Te igrače so dale nekaj potencialnih spojlerjev za film. Marvel Studios se je nato odločil, da bo nekaj prizorov filma ponovno posnel. Zaradi tega je bil film ponovno odložen. Toda zdaj so vse možne spremembe narejene. Možno je tudi, da se ponovno snemanje izvede za uvedbo kameja v film. No, nič ni potrjeno in Marvel Studios tudi ni izdal nobene uradne izjave.

Oboževalci so navdušeni po izidu napovednika filma. Napovednik je namigoval tudi na nekatere epizode. To je povečalo razburjenje in vznemirjenje. Oboževalci Marvela so zdaj zelo navdušeni nad ogledom filma in ogledom kameo prizorov svojih najljubših superjunakov v nadaljevanju Doctor Strange.

Oznakeben affleck Benedict Cumberbatch Doktor Strange 2 Spider-Man: Ni poti domov Tom Cruise Tom Holland X moški