Florence Pugh in Rami Malek v torbi v Oppenheimerju Christopherja Nolana

Openheimer je prihajajoči biografski film o slavnih J. Robert Oppenheimer pod vodstvom Christopher Nolan . Ker se film vrti okoli očeta atomske bombe, se od velike izdaje pričakuje nekaj akcije, ki jo spremljajo jedrske bombe. Poleg tega se film zdaj širi in kokoš z dodatkom različnih znanih obrazov skupaj z že dodanimi a-listerji. Pomaknite se še navzdol, da se seznanite s podrobnostmi prihajajočega biografskega filma in novih obrazov, ki so bili dodani že tako polnemu zvezdniškemu filmu.

Oppenheimerjeva zasedba

Poleg teh novih obrazov je tudi igralska zasedba prihajajočega biografskega filma  • Cillian Murphy ki je razvpit zaradi svoje vloge strašila v trilogiji o temni noči in celo v Dunkirku bo igral glavnega junaka, ki je fizik in pomaga pri nameri bombe.
  • Emily Blunt ki si je prislužila nominacijo za nagrado BAFTA za najboljšo igralko v glavni vlogi za upodobitev alkoholičarke Rachel Watson v filmu Dekle na vlaku bo videti kot Katherine »Kitty« Oppenheimer ali ženo Roberta Oppenheimerja.
  • Matt Damon ki je prejel nagrado zlati globus za najboljšega igralca za vlogo astronavta v Marsovcu, bomo videli v vlogi generalpodpolkovnika Leslieja Grovesa, ki je bil režiser projekta Manhattan.
  • Robert Downey Jr. ki ga zdaj vsi poznajo po svojih odličnih spretnostih kot Tony Stark ali Iron Man v Marvelovi franšizi ter po svojem vodstvu v Sherlock Homes, se bo pojavil kot predsednik komisije za atomsko energijo ali Lewis Strauss.

Datum izdaje

Film bo začel s snemanjem in produkcijo v začetku leta 2022 in je shranjen za 21. julij 2023, Nolan je režiral filmski termin.