Elon Musk JE PREVARAL Grimesa z Amber Heard, zato GA JE ZAPUSTILA

Elon Musk je znano, da je v številnih odnosih od ene osebe do druge, vendar nikoli ni bil igralec, ki verjame v to. Toda ko gre za to, da bi bili z eno osebo, je to nekaj, kar mnogim ni uspelo. Medtem ko je bil Elon Musk srečen v odnosu z bivšo ženo Grimes in skupaj imata sina. Ime, čigar ime je malo težko črkovati, je tisto, kar so mu dali in Elon musk je v intervjuju povedal, kako vsi mislijo, da je to ime njegovemu sinu dal on, vendar ga je dala njegova bivša žena Grimes. Kdo se je odločil za to ime X Æ A-Xii.

Medtem ko je bilo med parom vse v redu, a sta se po skoraj treh letih zmenkov odločila, da bosta narazen, saj sta bila oba dolgo ločena in tudi zaradi delovnega urnika. Elon Musk je izvršni direktor Tesla in trenutno najbogatejši človek na svetu. Tudi v nedavnem intervjuju je povedal, da je veliko stvari o svojem odnosu z Grimesom, da oba živita na različnih mestih in da je to izključno zaradi njunega dela, saj je Grimes pevka in mora veliko potovati v LA in medtem ko oni živel v kalifornijski hiši, mu je postalo preveč za življenje in se je odločil, da ne bo lastnik hiše, prodal je to graščino za 100 milijonov dolarjev in zdaj živi v majhni kabini, ki ga stane 50.000 dolarjev na mesec v bližini njegove tovarne Tesla v Teksas.Medtem ko je Elon Musk začel hoditi z Grimesom, je bil prej Amber Heard in skoraj sta hodila eno leto, nato pa sta se tudi razšla, saj so se njune službene obveznosti razmahnile in sta morala veliko potovati. Toda sodelovanje z Amber Heard je Elonu Musku prineslo tudi veliko težav, vlekel je v pravno bitko Amber Heard z Johnny Depp in zaradi tega je bil tudi pod očmi sodišča. Medtem ko je bila Amber Heard tista, ki je rekla, da neha z njim, Elon pa je v intervjuju dejal, da ga je to zelo prizadelo, ker je bil 'še vedno zaljubljen vanjo'.

Toda mnogi verjamejo, da je bil Elon Musk dvakratni Grimes, saj se je skrivaj videval tudi z Amber Heard in zato se je njegov odnos z Grimesom pokvaril in bil je na robu, ko se je odločil, da bo končal z Amber, vendar je bilo zanj pozno. to Njegova bivša žena Grimes se je odločila, da ga zapusti in se osredotoči na svojo kariero, v novi pesmi pa je izdala tudi pesem, ki naj bi bila za Elona Muska, ' Igralec iger ,« se zdi, da besedilo aludira na njen odnos z Muskom: »Baby / Kako lahko primerjam / Z avanturo tam zunaj? / Odpluj / V hladno prostranstvo vesolja / Celo ljubezen / Ne bi te mogla zadržati na tvojem mestu.'