E3 2021 je predstavil svoj uradni portal in aplikacijo – tukaj je tisto, kar bi morali vedeti igralci

Prva za vedno virtualna izkušnja največje priložnosti na svetu računalniških iger bo vsem ponudila dostop do spleta in aplikacij, ki bo potekala do štiridnevnega oddajanja. E3 2021 bo čez en mesec na spletu in ESA ponuja prvi pogled na to, na kaj bo podoben povsem virtualni E3 s podrobnostmi spletnega portala in aplikacije priložnosti.

Glede E3

E3 je glavna priložnost na svetu za računalniške in računalniške igre ter sorodne predmete. Oddajo zahteva in izvaja ESA, ameriško združenje za izmenjavo, ki se zavezuje, da bo služilo poslovnim in javnim potrebam organizacij, ki ustvarjajo in distribuirajo inteligentne igre za računalniške igralne konzole, ročne naprave, osebne računalnike in splet. Za več podatkov obiščite www.e3expo.com ali spremljajte E3 na Facebooku @E3Expo ali Twitterju @E3.

O ESA

Združenje Entertainment Software Association (ESA) nastopa kot glas in podpornik ameriške industrije računalniških iger. Njegovi posamezniki so začetniki, izdelovalci, založniki in poslovni pionirji, ki ponovno razmišljajo o zabavi in ​​spreminjajo način našega sodelovanja, učenja, vmesnika in igranja. ESA poskuša razširiti in zagotoviti močan komercialni center za računalniške igre z domiselnimi in povezovalnimi pogoni, ki podpirajo pozitiven učinek računalniških iger na posameznike, kulturo in gospodarstvo. Za več podatkov obiščite spletno mesto ESA ali spremljajte ESA na Twitterju @theESA.