Demon Slayer, 2. sezona, 9. epizoda, datum izdaje in ogled na spletu

Demon Slayer sezona 2 se vrača in oboževalci se navdušujejo nad novimi epizodami. Izšlo je že osem epizod serije. Oboževalci čakajo na deveto epizodo. Preberite več podrobnosti o Demon Slayer, sezona 2, epizoda 9.

Po izidu osmih epizod oboževalci nestrpno čakajo na deveto epizodo. Napovedano je, da bo deveta epizoda izšla 30. januarja 2022. Vsako nedeljo izidejo sveže epizode Demon Slayer. Tako lahko to nedeljo pričakujemo 2. epizodo 9. epizode Demon Slayer. Te epizode izhajajo vsako nedeljo ob 20.00 po PST. Oboževalci si lahko nove epizode ogledajo na Crunchyroll in Funimation.Demon Slayer, sezona 2, epizoda 9 ima naslov 'Premagati demona višjega ranga'. Ime naslova namiguje na Tengen in druge, ki se poskušajo premagati z zgornjim rangom 6. Videli bomo tudi Rengokuja, ki svetuje Tengenu. Pričakuje se tudi, da bomo videli ogromen boj med Dakijem in Gyutarom. Kratek predogled nam je dal majhen namig o deveti epizodi. Prihajajoča epizoda bo polna vznemirjenja in avanture. Še vedno je treba upodobiti veliko delov serije manga. Zato lahko več podrobnosti pričakujemo v prihodnjih epizodah.

Pred kratkim se je razkrilo, da se je glasovni igralec Natsume Hanane, ki daje svoj glas za lik Tanjiro, samoizoliral. Hanane je stopila v stik z uslužbencem, pozitivnim na Corona. Zato se je moral samoizolirati. Oboževalci so bili nekoliko zaskrbljeni, da bi to lahko povzročilo zamudo v prihajajoči epizodi Demon Slayer. Toda igralec je kasneje razkril, da je s seboj nosil svojo snemalno opremo, vse v samoizolaciji. Zdaj je gotovo, da 9. epizoda 2. sezone ubijalca demonov ne bo odložena. Na produkcijsko delo anime serije ni vpliva in ni pričakovati nobenih zamud.

Demon Slayer je anime serija. Serijo je ustvaril Koyoharu Gotouge. Režijo izvaja Haruo Sotozaki. Prva sezona serije je izšla 6. aprila 2019 in se je končala 28. septembra 2022. Druga sezona je bila objavljena 14. februarja 2021. Napovedana je bila druga sezona, ki bo potekala v dveh lokih. Prvi del sezone je bil naslovljen Demon Slayer- Mugen Train Arc, drugi del pa je bil poimenovan Demon Slayer- Entertainment District Arc. Prvi del je bil premierno prikazan 10. oktobra 2021, druga sezona pa se je začela 5. decembra 2021.

Zgodba serije se vrti okoli najstnika po imenu Tanjiro. Želi postati ubijalec demonov, saj je bila njegova družina ubita, njegova mlajša sestra po imenu Nezuko pa je bila spremenjena v demona. V zadnjem času je bilo veliko polemik, povezanih z odraslim likom Nezuko. Nekateri oboževalci so opozorili na seksualizacijo lika. Trdili so, da je odrasla oblika Nezuko pokvarila njegovo bistvo. Nekateri so zahtevali tudi prepoved serije. Vendar pa je bilo nekaj sprememb v liku kasneje. No, upajmo, da bo Demon Slayer Season 2 Episode 9 izpolnila pričakovanja oboževalcev. Težko pričakovana epizoda bo premiera prihodnjo nedeljo.