Debris, sezona 1, epizoda 13: finale sezone izide na ta datum, vse, kar morate vedeti

Objavljen je napovednik za NBC-jeve razbitine: Sezona 1, Epizoda 12: Sporočilo iz Ground Control, kot tudi povzetek zapleta in datum predvajanja Epizode 13: Nebesno telo.

Bryan se je prisiljen soočiti s svojo travmo, ko odkrijejo žensko, ki so jo prizadeli razbitini, ki pozna njegovo zgodovino.

Bryanina in Finolina življenja se za vedno spremenita v finalu sezone, ko se Maddox in INFLUX zbližata na razbitinah, ki jih lovita.Datum izdaje

13. epizoda 1. sezone bo premierno na NBC 24. maja 2021 ob 22. uri. ET/PT. 13. epizoda, kot vsi vemo, bo zadnja epizoda prve sezone.

Epizodo si lahko ogledate na uradni spletni strani NBC, poleg ostalih epizod serije pa bo na voljo tudi za pretakanje na HULU.

'Nebesno telo' je naslov Debris, 1. sezona, 13. epizoda. Glede na uradni povzetek epizode bo Maddox delal na razbitinah, ki jih iščeta Bryan in Finola.

Da, par je drugo polovico sezone poskušal ugotoviti, zakaj ju Maddox zasleduje. Na pomoč jim je bil poklican tudi Finolin oče.

Prej smo videli, kako je nastavil kritično opremo, ki jo bo potreboval za vdor v satelit in iskanje razbitin, ki jih potrebujejo.

Dobro je, da tega ni samo opazil, ampak ga je slišal tudi Maddox. Po Ashevem pobegu je šprint, da vidimo, kdo lahko prej pride v roke Debris. Veliko tega se zgodi v finalu sezone Debris.

posadka

  • Bryana Beneventija igra Jonathan Tucker
  • Finolo Jones igra Riann Steele
  • Norberta igra Norbert
  • Craiga Maddoxa igra Leo Butz
  • Ansona Asha igra Scroobius Pip

Povzetek zapleta

'Ko začnejo z neba padati čudni ruševine, je senčna tuja organizacija zadolžena, da ugotovi, kaj je, od kod prihaja in kar je najpomembneje, kaj lahko naredi,'

glede na povzetek zapleta Debris. Finola Jones, britanska agentka, in Bryan Beneventi, ameriški agent, sta partnerja z zelo različnimi stili: ona je mehka, intuitivna in usmerjena v podrobnosti, medtem ko je on očarljiv, optimističen in varen.

Vendar nimajo druge izbire, kot da so odvisni drug od drugega, ko iščejo naplavine, raztresene po zahodni polobli.

Vsak fragment ima nepredvidljive, močne in pogosto nevarne posledice za ljudi, ki nanj naletijo. Vsako odkritje je tudi tekma s časom, saj zlovešče zunanje sile iščejo te predmete.'

spojler

Finola in Bryand pozneje spoznata, da se soočata z večjim izzivom, in član, zadolžen za naplavine, umre, zaradi česar je Finola svojemu očetu razložila Arturovo smrt.

Oče ji je pokazal, da dolgotrajna izpostavljenost Laghari harmoniki poškoduje možgane. Predlagal je tudi, naj obrnejo polarnost, kar jih je pripeljalo v orožni laboratorij, kjer so ostanke pripravljali za uporabo kot bombo.

Po srečanju s Caldwellom Ash na drugi strani uspe pobegniti. George na koncu oddaje identificira lokacijo naplavin, ki jih iščejo.

OznakeArrive Debris 1. sezona, 13. epizoda Cast Debris 1. sezona, 13. epizoda Debris 1. sezona 13. epizoda Epizoda 13 Datum izdaje Hollywood Zaplet Debris, sezona 1, 13. epizoda Premiera 1. sezone Debris