Datum izida Extraction 2 POTRJEN za poletje 2023 Chris Hemsworth

Oboževalci dobro poznajo film Ekstrakcija kot Chris Hemsworth je v glavni vlogi kot Tyler Rake. Oboževalci so oboževali prvi del filma in so nestrpno čakali na drugi del filma . Extraction je zelo zabaven, akcijski in vznemirljiv film. Oboževalci iščejo drugi del Ekstrakcije, saj bo marsikaj še videti. To je tudi potrdilo, da prihaja Extraction 2. Glavno vprašanje za oboževalce je prišlo, kakšen bo datum izida Extraction 2? Zdaj je datum izida potrdil Chris Hemsworth. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o datumu izdaje Extraction 2.

Film Extraction je bil hit leta 2020 in oboževalci so radi gledali ta film. Ekstrakcija temelji na grafičnem romanu Ciudad avtorjev Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando Leon Gonzalez in Eric Skillman. Chris Hemsworth igra glavno vlogo Tylerja Rakea, ki je nekdanji operater specialne enote, zdaj pa plačanec v črnih operacijah. Tyler Rake je bil najet, da reši sina, ki je bil ugrabljen in je bil sin kriminalnega gospodarja. Končal je, ko je rešil ugrabljenega otroka in tvegal lastno življenje, in videti je, kot da je mrtev. Vendar pa je prvi film ustvaril ogromno bazo oboževalcev in ti nestrpno čakajo na drugi del filma. Zdaj je bil datum izida filma potrjen in potrdil ga je nihče drug kot Chris Hemsworth. V mislih se poraja veliko vprašanj. Ko bo film izšel, kakšen bo njegov zaplet? in marsikaj. Ne skrbite, tukaj ste. Če želite izvedeti karkoli o Extraction 2, potem ste na pravem mestu. Ekstrakcija se zdaj pretaka na Netflixu.Kazalo

Kdaj bo izšel Extraction 2?

Oboževalci so vedno navdušeni, ko izvedo vsak težko pričakovan film in eden izmed težko pričakovanih filmov je Extraction 2. Prvi del filma je bil izdan leta 2020. Potem ko smo čakali na dva, je končno prišla posodobitev v zvezi z drugim del filma in ta posodobitev glede datuma izdaje. Vendar pa točen datum izdaje še ni bil objavljen. Chris Hemsworth je na svojem Twitterju tvitnil, da »Extraction 2 prihaja k vam to poletje. Pojdimo!!!'. Delil je tudi utrinek iz filma. Tako se pričakuje, da bo film izšel junija ali julija. Oboževalci morajo včasih počakati na Extraction 2.

Kakšen bo zaplet filma?

Ekstrakcija 2 se bo odvijala tam, kjer se je končal prvi film. Nič veliko ni potrjenega o zapletu filma. Vendar se pričakuje, da bo ta film pokazal nekaj o preteklosti Tylerja Rakea. Extraction 2 je bil posnet v Avstraliji, tako da bo nekaj prebliskov, ko je bil v avstralski vojski.

Ali obstaja kakšen napovednik za Extraction 2?

Da, obstaja napovednik dražljivke za Extraction 2, vendar v dražljivki ni prikazano nič posebnega. Le nekaj vpogleda v zadnji prizor Extraction, da je mrtev in pade v reko. Toda končno se je pokazalo, da Tyler Rake živi. Tyler Rake je živ in kmalu bo v akciji. Obstaja tudi prvi pogled na film, kjer lahko vidimo veliko novih prizorov s Chrisom Hemsworthom.

Igralska zasedba filma

  • Chris Hemsworth kot Tyler Rake.
  • Tinatin Dalakishvili kot Ketevan.
  • Tornike Bziava kot David.
  • Justin Howell kot Gio.
  • Dato Bakhtadze kot Avtandil.
  • Anthony J. Vorhies kot Razmic Kavaty.
  • Rayna Campbell kot Ruthie.
  • Shahaub Roudbari kot Saba.

Oboževalci pričakujejo, da bo Extraction 2 še en akcijski razburljiv film. Chris Hemsworth se vrača kot Tyler Rake, potem ko so ga v prvem delu filma domnevali za mrtvega. Datum izida filma še ni objavljen, vendar je obdobje izida potrjeno, saj bo izšel poleti 2023, potrdil pa ga je nihče drug kot Chris Hemsworth na svojem Twitterju. Oboževalci so prepričani, da bo nadaljevanje večje od prvega dela filma. Če še niste gledali Extraction, ga pojdite in si ga oglejte. Ekstrakcija je na voljo na Netflixu.

Sledi Doms2Cents za več posodobitev.