Datum izida 3. sezone Seraph Of The End in napovedi za novo sezono

' Seraf s konca ' znana tudi v japonščini kot 'Owari no Serafu', je temačna fantazijska manga serija, ki sta jo napisala in ilustrirala Takaya Kagami in Daisuke Furuya. Yamato Yamamoto prikazuje dobro znano anime serijo. 3. septembra 2012 je bil prvič objavljen 'Seraph of the End'. Kmalu zatem je bil izbran za prilagoditev v anime televizijsko serijo, s premiero 1. sezone 4. aprila 2015. Navdušenci anime so se zaljubili v anime in postali obsedeni z njim. Druga sezona je bila premierno prikazana pozneje istega leta in oboževalci od takrat hrepenijo po tretji sezoni!

Kdo se bo pojavil v 3. sezoni serije 'Seraph Of The End'?

Yuuichirou, glavni junak serije, se bo nedvomno pojavil v prihajajoči sezoni. Drugi liki v zadnji sezoni so Mikaela Hyakuya, Guren Ichinose, Shinoa Hiiragi, Yoichi Saotome, Yuuichiroujev sošolec in član Moon Demon Company Shihou Kimizuki in Yuuichiroujeva sopotnica iz Moon Demon Company Mitsuba Sanguu.Datum izdaje 3. sezone Seraph Of The End

Trenutno ni nobene informacije o datumu izida 3. sezone Seraph Of The End ali o tem, ali bo nastala tretja sezona ali ne. Del razloga za dolgo čakanje je v tem, da sta prvi dve sezoni serije Seraph Of The End pokrivali tako rekoč vse zvezke mang Takaya Kagamija. Tretja sezona serije Seraph Of The End je bila odpovedana, ker Wit Studio (Attack on Titan) ni našel več mange za prilagoditev. Kagami je seriji mang Seraph Of The End dodal več kot 40 dodatnih poglavij, s čimer zagotavlja, da ima Wit Studios dovolj vsebine za tretjo sezono.