Datum izida 2. sezone The Goes Wrong Show; Ali je obnovljen za leto 2021?

Oddaja Gre narobe je britanska satirična estradna oddaja. Henry Shields je zvezda predstave. Oddaja Goes Wrong Show je bila premierno prikazana na BBC One 23. decembra 2019. Do zdaj je bila predvajana ena sezona. In oboževalci so zelo navdušeni nad prenovo 2. sezone oddaje The Goes Wrong Show.

Oddaja Goes Wrong je britanska humoristična serija, ki jo producira Lionsgate v Združenem kraljestvu, ki vključuje člane ansambla za postavljanje odra, ki sta ga producirala Mischief Screen in Big Talk Productions. Med igralci v oddaji je tudi fiktivna šola Cornley Polytechnic Drama Society.

Zaplet 2. sezone oddaje Goes Wrong Show

The Cornley Polytechnic Drama Association Goes Wrong Show Team predstavlja svoj pogled na zgodovino rojstva. Potem ko je Dramatično društvo Cornley zavrnilo plačilo, predstavo velikodušno financira korporativni sponzor.Vse se hitro sprevrže v razburjenje, kot se vedno zgodi: iznajdljiv knjižni komplet hitro postane fizična nevarnost za igralce in ekipo, angel Gabriel ima obsesivno petardo, igralci v oslu tragično padejo, požara pa je še veliko več. Po branju zapleta je širša publika postala bolj zaintrigirana in navdušena nad to serijo. Zaplet te serije je neverjeten. Zaplet bo s to temo navdušil in zadovoljil občinstvo. Javnost se je veselila 2. sezone šova Gre narobe.

Obnova 2. sezone oddaje Gre narobe

BBC One še ni podaljšal druge sezone oddaje The Goes Wrong Show. Datuma za začetek naslednje sezone še ni. To ne pomeni, da je oddaja odpovedana. Naslednja sezona oddaje še ni potrjena ali načrtovana in bo morda prekinjena.

To je le uvod v serijo z najnovejšimi informacijami. Javnost je nestrpno pričakovala izid novih epizod te oddaje.

Prvotno zasnovana kot serija božičnih specialk za BBC, The Play That Goes Wrong temelji na uspešnici Broadway in West End, ki je sprožila celotno zadevo. Druga sezona oddaje The Goes Wrong Show bo člane Cornley Drama Society ponovno spravila v korak s povsem novo produkcijo. Sceni bodo razpadli, posebni učinki bodo pokvarjeni in studijsko občinstvo bo v nevarnosti. Kljub temu se mora predstava nadaljevati. 2. sezona The Goes Wrong Show, ki jo izvaja Mischief Theater, bo ogromno razočaranje.