Datum izida 2. sezone NCT Life In Gapyeong leta 2021? Kje gledati?

Ali internetne govorice držijo? Ste jih že slišali? Vas zanima, o čem govorim? No, naj vam povem, da bomo morda videli naslednji obrok za NCT Life v 2. sezoni Gapyeong. Internet je povsod razstreljen s temi novicami. Očitno so vsi oboževalci preskočili to novico. Toda ali je to sploh res? Če želite vedeti vse, ostanite z nami, ravno tukaj!

Se sprašujete, kaj je NCT Life? Poiščite vse o tem, samo tukaj!

Če imate mačka, da si ogledate korejsko srčkano dramsko serijo in oddajo, potem sem prepričan, da veste za to. NCT Life je zelo priljubljena južnokorejska serija. Oddaja nam daje vpogled v slavno korejsko fantovsko skupino NCT. Je eden najbolj priljubljenih bendov. Najbolj vznemirljiv del predstave je, da vsi fantje iz skupine bivajo skupaj v razkošnih vilah.NCT Life in Gapyeong je naslov enajste sezone te korejske serije. Videli smo člane fantovske skupine, ki so potovali v mesto Gapyeong. Sezona je popularno označena kot 'Battle vs. Vacation'. Vse epizode so napolnjene z nekaj resničnostnimi udarci in vznemirljivimi zgodbami. Toda na družbenih omrežjih se je nedavno pojavilo nekaj govoric, da bi se sezona Gapyeong življenja NCT morda vrnila. Predstava je postala zelo priljubljena zaradi zelo srčkanih članov skupine.

Vsi vemo, kakšno je svetovno povpraševanje po pasu NCT. Zgodba serije se vrti okoli skupine in njihovih dogodivščin v različnih mestih, kjer naletijo na zahtevne misije in razburljive igre. Trenutno imamo 11 sezon super rollercoaster pretakanje. To južnokorejsko oddajo je mogoče doseči prek platform za pretakanje, kot so aplikacija Sneezn, Daily Motions, V LIVE, KBS Joy in Oksusu. Žal se je pred kratkim končala 11. sezona. Oboževalci so nad tem res žalostni, vendar še vedno obstaja nekaj možnosti za podaljšanje sezone za šov.

Preberite tudi: Mushoku Tensei Sezona 2 Epizoda 2 Datum predvajanja; O čem je Hype?

Ali govorice o življenju NCT v 2. sezoni Gapyeong sploh držijo?

No, že smo omenili, da se za Gapyeong šušlja o obnovitvi. Še vedno pa upravni odbor uradno ni sporočil ničesar o prenovi oddaje. Zato zaupanje govoricam morda ni pravi pristop za oboževalce. Prenova oddaje, tudi če bo, bo izključno zaradi velike priljubljenosti fantovske skupine. Občinstvo bo zagotovo zelo veselo, če se bodo govorice uresničile. A vseeno predlagamo, da počakate na uradno potrditev o tem.

Pred tem se je začela prva sezona oddaje. Prva epizoda je bila na sporedu letos 30. avgusta. Sezona je bila zaključena nekaj dni nazaj, 5. oktobra 2021. Sezona Gapyeong je vsebovala skupaj približno 12 epizod. Vsaka epizoda je trajala kratko 25 minut. Vsekakor ga morate preveriti, če še niste. Konec koncev, v oddaji nastopa univerzalna priljubljena fantovska skupina NCT.