Datum izdaje Jurassic World Dominion in vse novo, kar se bo zgodilo v tem filmu

Jurassic World Dominion je eden najbolj pričakovanih filmov leta. Film naj bi letos prišel na velika platna. To je še en obrok Serija Jurski park . Preberite več podrobnosti o prihajajočem filmu v tem članku.

Jurassic World Dominion bo izšel 10. junija 2022. Film je nadaljevanje filma Jurski svet: padlo kraljestvo , ki je izšel leta 2018. Ta film bi bil še en del franšize Jurski park. Film se bo začel štiri leta pred Jurassic World: Fallen Kingdom. Razkril bo dinozavre, ki so bili ustvarjeni s pomočjo genskega inženiringa. Dinozavri bodo živeli skupaj z ljudmi. Pred kratkim je izšel oglas za zimske olimpijske igre, narejen v sodelovanju s filmom. Oglas prikazuje, kako se film križa z Zimske olimpijske igre 2022 . V njem vidimo T-Rexa, ki lovi smučarja na ledu. Vendar ne moremo reči, da je video, ki ga je objavil Universal, napovednik, saj izgleda kot posnetek, ki ne bo vključen v film.Nova izdaja enominutnega videa je lahko način promocije prihajajočih zimskih olimpijskih iger. Zimske olimpijske igre bodo v Pekingu na Kitajskem. Začel se bo 4. februarja in končal 20. februarja. Nedavni videoposnetek Jurassic World Dominion bi lahko bil pameten način promocije in obveščanja o prihajajočih olimpijskih igrah.

Jurassic World Dominion je tretji film iz trilogije Jurassic World. Prvi del trilogije je bil Jurassic World, ki je izšel leta 2015. Drugi del je bil Jurassic World: Fallen Kingdom, ki je izšel leta 2018. Jurassic World Dominion je bil predhodno načrtovan za izdajo leta 2020. Vendar je bil zaradi pandemije preložen. . Zgodba prejšnjega filma se je vrtela okoli Owena Gradyja in Claire Dearing. Oba odpotujeta na izmišljeni otok Isla Nublar. Skušajo rešiti preostale dinozavre na otoku pred množičnim izbruhom vulkana. Toda kasneje ugotovijo, da jih ekipa želi pripeljati na celino ZDA. V tretjem filmu bi videli dinozavre, ki so gensko spremenjeni in jih prodajajo na dražbi različnim podjetjem. Nekateri dinozavri so sproščeni tudi v ZDA. Film se bo vrtel okoli ljudi in dinozavrov, ki živijo skupaj.

Glavna igralska zasedba filma vključuje Chris Pratt , Bryce Dallas Howard , Sam Neill , Laura Dern , Jeff Goldblum , Daniella Pineda , Isabella pridiga , sodnik Smith , Omar Sy , in BD Wong . Režijo v filmu naredi Colin Trevorrow . Producenta filma sta Frank Marshall in Patrick Crowley. Za distribucijo filma skrbi Universal Pictures. Zanimivo bi bilo videti, ali ima film kakšno povezavo s prihajajočimi olimpijskimi igrami. Oboževalci so nad filmom zelo navdušeni. Pričakuje se, da bo film po velikem uspehu še ena uspešnica Spiderman: Ni poti domov . Uradni napovednik Jurassic World Dominion se pričakuje kmalu, saj bi film izšel letos junija in je eden najbolj pričakovanih filmov letošnjega poletja.

OznakeBryce Dallas Howard Chris Pratt Jeff Goldblum Jurassic World Dominion sodnik Smith Laura Dern Sam Neill Spider-Man: Ni poti domov