Datum izdaje filma Uncharted z Markom Wahlbergom in Tomom Hollandom v glavni vlogi je prestavljen?

Uncharted Movie je na poti, potem ko je izdal napovednik in to je obetavno dejanje, ki bo oboževalcem zagotovo dalo upanje, da bodo film končno izdali. Uncharted Movie je bil nekajkrat odložen in naj bi izšel že zdavnaj šele leta 2016, vendar je bil preložen in datum je bil določen na 11. februar 2022, vendar se je tudi to spremenilo na 18. februar 2022.

V filmu bo slavna zvezda Spiderman Tom Holland v vlogi Nathan Drake in Mark Wahlberg soigral kot njegov mentor Victor Sullivan . Po videzu filma se bo zagotovo zdel film o Indijancu Jonesu. Film je poln akcije in je vzel nekaj prizorov iz same igre Uncharted.

Povedali vam bomo vse podrobnosti o tem, kdo je v zasedbi, zaplet, kdaj bo izšel in kaj lahko pričakujete od njega.Igralska zasedba za Uncharted

Poleg tega YouTube osebnost ElrubiusOMG se bo v filmu pojavil v nerazkriti vlogi.

Kakšen je zaplet?

Neznani film bo predzgodba filma Uncharted: Drakes Fortune, ki bo pokrival dogodke pred Drake Fortune. Tom Holland in Mark Wallberg se bosta odpravila na pot, da bi poiskala zadnji zaklad, ki ga še nihče v zgodovini ni našel. Zgodba se lahko osredotoči tudi na Nathana Drakesa, ki je izgubljen in bi se lahko pojavil tudi v filmu. To bo akcijsko-pustolovski paket, v katerem bo potovanje vodilo do nastavitev dogodkov, preden bo dosegel zaklad, ki ga še nihče ni našel.

Kdaj bo izšel?

Film naj bi izšel 18. februarja 2022 in to je prvič, da bodo studii PlayStation izdali film v širšem obsegu in odkar so pravice za pretakanje, je film prevzel Netflix, tako da bo na voljo na svoji platformi. . lahko pričakujete, da bo izšel v 2 letih po prvotni izdaji na Netflixu.

Kaj pričakovati?

Pred ogledom filma je treba upoštevati, da so liki v filmu v primerjavi z Igro videti mladi. To je zato, ker je v času Time of Uncharted: Drakes zaklad Nathan približno v svojih 30-ih, medtem ko je Victor Sullivan v svojih 50-ih. Dejstvo je, da so liki mladi, saj se večina dogaja pred dogajanjem v Drakes Treasure.

Od filma lahko pričakujete akcijski pustolovski triler, TTom Holland je v intervjuju zagotovil, da je bilo snemanje filma končano v zadnjem letu in da bo film imel element za vsakogar in ne bo razočaral oboževalcev serije iger tudi

Neznano franšizo so oboževalci radi že več kot desetletje in zdaj naj bi postala akcijski film v živo, ki ga na videz ne bo razočaral.