Datum izdaje 6. sezone Sedem smrtnih grehov; Se bo to kdaj zgodilo?

Po dolgem čakanju je anime oddaja Sedem smrtnih grehov končno izdala svojo težko pričakovano peto sezono na Netflixu. Ker je Meliodas postal kralj demonov, bomo končno lahko opazovali njegovo potovanje in kaj to pomeni za njegovih šest zvestih spremljevalcev. Zdaj je vprašanje, ali bo še kdaj izšla 6. sezona Sedem smrtnih grehov.

Do zdaj je bilo izdelanih pet sezon te anime serije, pri čemer je vsaka sezona sestavljena iz približno 24 epizod. Sedem smrtnih grehov: Ujetniki neba, film iz leta 2018, ki temelji na seriji, je trenutno na voljo za ogled na Netflixu.

Uvod

Ko se ekipa vitezov, osumljenih načrtovanja za uničenje kraljestva Liones, brutalno razcepi, Sedem smrtnih grehov pripoveduje svojo pripoved. Po izgubi je cesarstvo napadlo več diktatorjev, princesa Elizabeta pa je morala najti drugo metodo, da bi dobila svoja ozemlja nazaj. Sedem smrtnih grehov je bil od svojega prvenca dobro sprejet v zahodnem svetu in je zbral legije privržencev na vseh celinah. Japonski založnik JBC objavlja mange v Braziliji, Netflix pa distribuira anime.Sedem smrtnih grehov, sezona 6: Pričakovani zaplet

Na podlagi avtorjevega naslednjega dela bo verjetno nastala naslednja serija. Kot pravi Suzuki, je po »Sedem smrtnih grehov« napisal »Štirje vitezi apokalipse« za Weekly Shonen Magazine, ki je sprva objavila »Sedem smrtnih grehov«. Potem ko so bili lažno obtoženi načrtovanja revolucije proti Lionovemu kraljestvu, se titularni vitezi ločijo. Nekaj ​​let zatem so vitezi zapečatili sedem smrtnih grehov, Elizabeth, tretja Lionesova princesa, odkrije Meliodasa, vodjo benda. Da bi odkupili svojo identiteto in osvobodili Lione, so začeli z misijo iskanja članov Sedem smrtnih grehov, ki so izginili. Kasneje je bilo odkrito, da je Meliodas obsojeni sin kralja demonov, njegova usoda pa je povezana z Elizabethino.

Sezona 5 'Sedem smrtnih grehov' bo zaključila adaptacijo mange. Šesta sezona animeja lahko prevzame popolnoma nov zaplet ali morda nadaljevanje mange 'Štirje vitezi.' To ni znano, vendar glede na uspeh serije Sedem smrtnih grehov in bližajoči se film, anime, ki temelji na Four Knights of the Apokalipsa se zdi možna.

Sedem smrtnih grehov, 6. sezona: Datum izdaje

Vsaka sezona je bila ločena za približno 1-2 leti. Na žalost ne moremo navesti uradnega datuma izida, ker serija še vedno ni potrjena. Po drugi strani je zima 2023 verjeten datum izdaje.