Datum izdaje 2. sezone Akame Ga Kill je potrjen ali preklican?

UVOD

Oh! Zdravo! tukaj ste zaradi nekaj novic o Akame ga kill! sezona 2? no ... moram reči, da ste prišli na pravo mesto.

Kaj je torej ta Akame ga Kill? Napisal Takahiro in v umetniških delih zastopal Tetsuya Tashiro, Akame ga Kill! dobil svoj delež priljubljenosti tako v obliki mange kot animeja. Potem ko je bila manga izdana leta 2010 in pridobila ogromno popularnost, je anime šel po isti poti leta 2014. Za tiste, ki tega legendarnega dela še niste videli, Akame ga Kill! se začne z vzdušjem tipičnega haremskega animeja, kjer protagonist poskuša premagati zlo bitje z močjo prijateljstva itd. itd., a kmalu dobi zasuk, zaradi česar je eden najbolj tragičnih animejev desetletja. če poznate anime in mango, ne morete razumeti razloga, zakaj ljudje pričakujejo še eno sezono, medtem ko se je manga, pa tudi anime, končala, to je tudi pred 7 leti. A upamo, kot dihamo, in živimo, kot sanjamo. Zato ne bomo rekli, da bo kot univerzalna resnica, da ne bo 'Akame ga Kill Season 2', ki bi temeljila na drugačni zgodbi.AKAME GA KILL! DATUM IZDAJA 2. SEZONE

Čeprav je imel Akame ga Kill en spin-off z imenom »Akame ga Kill!: Zero«, je težko zagotovo reči, da bo »Akame ga Kill! sezona 2.' verjetnosti so precej manjše, saj se je manga končala skupaj z animejem, tako da ni več materiala. Če pa želijo ustvarjalci prevzeti navdušenje oboževalcev, ki ga je ta anime naredil pred 7 leti, ga lahko očitno prenesejo na Akame ga Kill! 2. sezona, ki poudarja lik akame, vendar temelji na drugačni zgodbi.

ZGOTOVINA ZA AKAME GA KILL! 2. SEZONA

Način, na katerega je anime zaključil svojo zgodbo, lahko rečemo, da je bil popoln zaključek. Zdaj, če se kakšen producent ali umetnik sam odloči, da ga bo nadaljeval z ostankom mange, bi moral znova konfigurirati zgodbo, ki ji je že povedala, da to stori. Tako je najboljša možnost za 'nadaljevanje' animeja za Akame ga Kill! bi bila prilagoditev Akame ga Kill!: Nič , kar je veliko bolj verjetno.