Datum izdaje 1. epizode Mieruko Chan; Bo izpolnilo pričakovanja?

Mieruko Chan ali 'dekle, ki jih lahko vidi' je japonska anime oddaja, ki temelji na istoimenskih knjigah Tomokija Izumija. Gre za komedijo grozljivk o navadnem dekletu po imenu Miko Yotsuya z izjemno sposobnostjo videti duhove. Sledi njeno življenje, ki se je popolnoma spremenilo zaradi te na novo pridobljene sposobnosti, saj poskuša prezreti te duhove in duhove, ki jih vidi okoli sebe, in še naprej poskuša živeti normalno življenje srednješolke.

Izvirna serija knjig je sestavljena iz 5 tankobon ali 'neodvisne' zvezke. Napisal jih je Tomoki Izumi, izdal pa Kadokawa Shoten. Natisnejo jih MF Comics in so objavljene v reviji 'Comic Walker'.Režiserja anime serije Yuki Ogawa in Takahiro Majima. Scenarij je napisal Kenta Ihara.

Zelo pomemben del anime oddaj je glasba, ki jo vodi Kana Utatane.

Anime priredba Mieruko Chan izide oktobra 2021. Licenco serije je v angleščini izdal Yen Press.

Kaj lahko pričakujemo od te adaptacije mange?

Ta anime priredba Mieruko Chan proizvaja Passione. Sledila bo trem glavnim junakom – Miko, Hano in Julijo – med njihovim vsakdanjim življenjem. A kot vsi vemo, se bo njihova življenja kmalu za vedno spremenila. Sposobnost videti te duhove skrbi Miko, ker se zdi, da jih nihče od drugih učencev ne more videti. Zato jih poskuša ignorirati, ne glede na to, kako grozljivi so. Po drugi strani pa so duhovi zaskrbljeni, zakaj jih ignorira in mislijo, da jih bo vedno ignorirala in se jih nikoli ne bo ustrašila.

Kako blizu bo ta priredba knjigam, bomo še videli, a če bo tako blizu, kot si želimo in pričakujemo, da bo, bo to prava vožnja! Mieruko Chan ni za slabovidne, zato se gledalcem priporoča diskrecija.

Preberite tudi: Potrjen datum izdaje 6. sezone My Hero Academia za 2021?

Kakšni so liki?

Liki, ki bodo nastopili v Mieruko Chan so-

Miko Yotsuya glasuje Sora Amamiya

Hana Yurikawa, ki jo je izrazila Kaede Hondo

in Yulia Niguredo, ki ju je glasila Ayane Sakura.

Datum izdaje 1. epizode Mieruko Chan in kje jo lahko gledate

Mieruko Chan 1. epizoda izide 3. oktobra 2021. Predvajala se bo na Tokyo MX, BS NTV in AT-X. Na voljo bi moral biti v ZDA in drugih državah na spletnih mestih za pretakanje.

Če ste na Japonskem, si lahko ogledate Mieruko Chan epizoda 1 na Funimation in Crunchyroll. Če niste, si ga lahko ogledate na Wakanim (DE) in Wakanim (FR).

Uradni napovednik animeja Mieruko Chan

Trenutno sta na voljo 2 uradna napovednika za oddajo.